Ukrajinski policajac pucao na Rusa koji se fotografisao na granici

Ukrajinski pogranični policajac otvorio je danas vatru na Rusa koji je na graničnom prelazu u Rostovskoj oblasti na jugu Rusije pokušao da napravi selfi pored ukrajinskih oznaka na prelazu.

Svijet 27.07.2015 | 08:58
Ukrajinski policajac pucao na Rusa koji se fotografisao na granici

Ranjeni muškarac je prevezen u bolnicu sa povredom od vatrenog oružja, rekao je izvor iz lokalne policije agenciji Tas s, a potvrdilo je odeljenje Ruske pogranične službe za Rostovsku oblast.

"Dvojica muškaraca su se odmarala na obali veštačkog jezera u blizini Novorusijske farme u Rostovskoj oblasti, kad su odlučili da naprave nekoliko fotografija ispred ukrajinskog graničnog prelaza Krasnaja Talovka", navodi se u saopštenju Pogranične službe.

"Ukrajinski graničar je tada povikao ''stop'' i otvorio vatru na dvojicu muškaraca, pri čemu je jedan od njih povređen", saopštila je Služba, dodajući da je ruski državljanin ranjen u grudi.

Prijatelji povređenog su ga odneli do ruskog graničnog prelaza Vološino i zatražili pomoć od ruskih graničara. Povređeni muškarac je prebačen u obližnju bolnicu, gde mu je ukazana pomoć.

Komentari / 0

Ostavite komentar