Kupaći kostim od neoprena

Neopren je čvrst materijal od koga se prave ronilačka odela i pojasevi za mršavljenje, tako da ove kostime čini vrlo fleksibilnim, pogodnim za vodu. Osim toga, brzo se suše

Moda i ljepota 27.07.2015 | 12:00
Kupaći kostim od neoprena

Ako želite da i na plaži budete u trendu, hitno nabavite kupaći kostim australijskog brenda Triangle, izrađen od neoprena! Jednostavan, sportski stil i materijal od koga se prave, tajna su uspeha osnivača brenda, poslovnog i ljubavnog para, Erin Diring i Krega Elisa. Njihova uspešna poslovna saradnja započela je kada su shvatili da Erin nikako ne može da pronađe odgovarajući kostim za sebe.

Neopren je čvrst materijal od koga se prave ronilačka odela i pojasevi za mršavljenje, tako da ove kostime čini vrlo fleksibilnim, pogodnim za vodu. Osim toga, brzo se suše, i što je takođe važno, ne morate da brinete da će vam se kostim rastegnuti i izgledati labavo.

Iako korpe nisu punjene, lepo su oblikovane i dobro stoje, dok različiti modeli gaćica odgovaraju svim građama tela. Izbor boja je veliki, od neon zelene i nijansi lilihipa, preko nežno roze i kraljevski plave, do modela u crnoj boji, a zastupljene su i atraktivne kombinacije ovih boja.

Vlasnici kažu da su namenjeni aktivnim devojkama koje u kupaćem provode po ceo dan, a pri tom žele da izgledaju dobro za prihvatljivu cenu.

Novosti

 

Komentari / 0

Ostavite komentar