Uhapšen vlasnik agencije "Uniko travel"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su vlasnika agencije "Uniko travel" Nenada Filipovića (1966) iz Beograda.

Srbija 25.07.2015 | 10:22
Uhapšen vlasnik agencije "Uniko travel"

Filipović je uhapšen po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, navodi se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da je on prevario više od 100 putnika za turističke aranžmane.

Kako pišu beogradski mediji, trinaestoro srpskih turista nije otputovalo u Hurgadu, a osmoro je izbačeno iz hotela na Lefkadi zbog toga što agencija "Uniko travel" njihov novac nije prosledila hotelijerima i avio kompanijama, već je vlasnik sa tim novcem nestao.

Neformalni vlasnik agencije je Nenad Ristić, koji je pre tri godine uhapšen zbog toga što je prevario 170 klijenata turističke agencije "Triniti", navodi RTS.

Agenciju "Uniko travel" na papiru vodi Nenad Filipović. Međutim, oštećeni putnici tvrde da su u agenciji razgovarali sa Nenadom Ristićem - poznatim po tome što je pre tri godine već prevario klijente agencije "Triniti", odnosno novac koji su dali za put u Hurgadu zadržao za sebe.

Agencija "Uniko travel" registrovana je u Kondinoj 20, ali prema navodima RTS, vrata su zaključana, a na telefonske pozive takođe niko ne odgovara.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mirza

25.07.2015 14:59

Sitna riba.

ODGOVORITE