Šest razloga da uradite pramenove

Ako ste u dilemi da li da farbate kosu ili uradite pramenove evo nekoliko razloga koji govore u prilog pramenova.

Moda i ljepota 23.07.2015 | 08:30
 Šest razloga da uradite pramenove

Ako ste rešili da kosu osvežite bojom, a ne želite da imate obavezu da se svako malo viđete sa fizerom onda su pramenovi praktičnije rešenje u odnosu na farbanje kose jer se kod farbane kose izrastak boji na 30 do 60 dana, a pramenovi se obanavljaju daleko ređe, a mogu da budu urađeni i tako da im nikada ne zatreba obnavljanje.

Ako imate problem sa sedim vlasima koje su se tek pojavile, a želite neko praktičnije rešenje od farbanja kose onda su pramenovi tu da vam kosu prošaraju tako da se sede utope u kosu i sakriju.

Ako vam je kosa masna i ne možete nikako da rešite problem onda pramenovi mogu da vam pomognu jer kose tretirane posvetljivačima skupljaju masnoću i ovo je rešenje koje je vrlo efikasno.

Ako ste po prvi put rešili da bojite kosu, ali ne želite da se promena primećuje, već samo da se kosa osveži onda treba uraditi tonirane pramenove pe nego farbanje kose jer je rezultat prirodniji i diskretniji.

Opet ako želite atrktivniju kosu, svetli pramenovi su efikasniji u tom pogledu od fabanja kose naročito ako vam je kosa duga.

Ako vam je kosa previše otporna i neposlušna onda pramenovima na kosi dobijate prepariranu vlas koja je daleko poslušnija i takvu kosu lakše oblikujete i dobijena frizura duže traje.

B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar