Sporazum mora da poštuje grčki narod

Grčki premijer Aleksis Cipras prenio je američkom ministru finansija Džeku Luu da je za postizanje sporazuma o pomoći u zamjenu za reforme kako bi Atina ostala u evrozoni potrebna posvećenost svih strana, rekao je grčki zvaničnik.

Region 12.07.2015 | 18:20
Sporazum mora da poštuje grčki narod

Cipras je u telefonskom razgovoru sa američkim ministrom rekao da je Grčka pokazala spremnost za postizanje sporazuma.

"Da bi sporazum bio održiv, on u osnovi mora da poštuje grčki narod i sve što su prošli posljednjih pet godina", rekao je Cipras.

Njemačka i nekoliko drugih zemalja evrozone skeptični su da će ljevičarska Vlada Ciprasa provesti obećane reforme, koje uključuju povećanje poreza, privatizacije i smanjenje reformi.

Izvor: SRNA

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

divlja jabuka

12.07.2015 17:24

Ovo je vrijeme kurve, fukare i budale.

ODGOVORITE
Name

Ovako dalje ne ide

12.07.2015 17:27

Ili će biti ukinut ovaj globalni liberalni imperijalizam i države će opet postati gazde unutar svojih granica ili svijeta neće biti.

ODGOVORITE
Name

pobro

12.07.2015 17:29

Kako će najkrupniji svjetski kapital odustati od robovlasništa nad narodima svijeta! Uništavaju čitave države da bi održali profit.

ODGOVORITE
Name

pogled sa strane

12.07.2015 17:36

Grčka je potpuno razvaljena i osvojena bez ijednog opaljenog metka. Najjačim oružjem. Novcem! Slijedi im potpuni raspad ekonomije odnosno industrijske proizvodnje, zatim pad nataliteta i lagano smanjivanje te nacije. Koga ne mogu uništiti novcem, uništavaju ga oružjem. Tako se bore protiv globalnog zagadjivanja i sve veće potrošnje energije. Energiju mogu da troše samo oni. Ostali se moraju vratiti na način života od prije bar dva vijeka.

ODGOVORITE