Ana odvela Švajnija na Majorku

Nemac teši Srpkinju posle poraza na Vimbldonu u njenoj vili, gde se bave i poslednjim pripremama za venčanje, koje će, kako saznajemo, organizovati u avgustu

Zabava 09.07.2015 | 07:25
Ana odvela Švajnija na Majorku

Ana Ivanović (27) neslavno je završila učešće na Vimbldonu iako je imala veliku podršku verenika Bastijana Švajnštajgera (30).

Mada je njihova veridba zasenila početak najvećeg teniskog turnira na travi, Ana nije dugo mogla da uživa u slavi jer je ispala već u drugom kolu.

Posle kratkog zadržavanja u Srbiji, par se uputio na Majorku. Ana tamo ima velelepno imanje i vilu, u kojoj se baškare i uveliko planiraju venčanje!

Iako je septembar rezervisan za svadbe u Srbiji, njih dvoje se, ipak, neće venčati tada, već u avgustu.- Švajni i Ana su želeli da se venčaju u septembru, ali tada im kreću sportske obaveze. Zato su rešili da veselje organizuju u avgustu u Srbiji, ali i u Nemačkoj! Švajnštajger je poznat kao neko ko organizuje dobre žurke, tako da njihova svadba neće biti uobičajena, već tematska - kaže izvor.

S obzirom na to da su Ana i Švajnštajger nedavno posetili jedan salaš u Čeneju, nagađalo se da će tamo praviti svadbu, međutim, oni još nisu izabrali mesto na kom će izgovoriti sudbonosno „da“.

Dotad par uživa na Majorki, a najviše vremena provodi na terasi s koje puca pogled na obalu, čime se Ana pohvalila na Tviteru.

Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Patriota

09.07.2015 09:02

To nije istina oni su zajedno otišli :-)

ODGOVORITE