Pakete heroina bacao kroz prozor

Jedna osoba uhapšena je zbog sumnje da je prodavala heroin i marihuanu na području Niša. Prilikom pretresa, uočivši policiju, osumnjičeni je bacio kroz prozor stana šest paketa heroina težine oko 90 grama i paket marihuane.

Srbija 05.07.2015 | 14:15
Pakete heroina bacao kroz prozor

Policija je uhapsila M. A.(29) iz Niša u čijem stanu je pronađeno sedam paketa opojne droge i vagica za precizno merenje, navode iz policije, prenosi Tanjug.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

U protekla dva dana policija je legitimisala 1.203 osobe, kontrolisala 201 putničko motorno vozilo i 105 ugostiteljskih objekata i pronašla dve osobe za kojima je bila raspisana poternica, dodaju iz policije.

Protiv jedne osobe je podneta krivična prijava zbog sumnje da je neovlašćeno držala opojnu drogu u čijem je stanu, kako se navodi, pronađeno šest grama materije za koju se sumnja da je hašiš.

U jednom vozilu je pronađen nož i protiv osumnjičenog je podneta prekršajna prijava, a prilikom kontrole objekata osam osoba nije imalo ličnu kartu pa su i protiv njih podnete prekršajne prijave, saopštavaju iz PU.

Od 1.207 alkotestiranih vozača, nije bilo zadržavanja zbog trežnjenja, pa se ovakav rezultat objašnjava kao rezultat stalnih kontrola.

Izvor: RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar