Jeziva ispovijest malog Vukašina

Krenuo sam u vodu, kada sam video teroriste kako silaze sa glisera. Odjednom je počela pucnjava i ja sam video mrtvo telo - kaže mali Vukašin koji je bio očevidac masakra.

Srbija 27.06.2015 | 07:56
Jeziva ispovijest malog Vukašina

Sinoć su redovnim letom iz Tunisa na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” sleteli srpski državljani koji su letovali u gradu Susu gde se dogodio teroristički napad na hotelskoj plaži.

Na licu mesta krvavog masakra našao se i jedan dečak, koji je bio na letovanju sa babom i dedom.

Njima je juče bio poslednji dan boravka u ovom letovalištu i otišli su na plažu da se okupaju. Nedeljko K. koji je bio na odmoru sa suprugom i unukom kaže da se njegov unuk našao u središtu pucnjave, ali je na svu sreću ostao nepovređen.

Vukašin i sam potvrđuje da je bio svedok krvavog pira.

– Krenuo sam u vodu, kada sam video teroriste kako silaze sa glisera. Odjednom je počela pucnjava i ja sam video mrtvo telo – kaže ovaj dečak koji nije ni svestan šta je sve danas preživeo.

Njegov deda Nedeljko K. dodaje da je odjednom nastala panika i svi su počeli da beže.

- Kada je došlo do pucnjave, uspaničeno sam krenuo da tražim unuka po plaži i čim sam ga našao u gužvi otišli smo u hotel gde su nas zaključali dok se sve nije smirilo – kaže Nedeljko K. za Telegraf.

On ističe da im je ovo drugi put da letuju u Tunisu, ali da će posle ovoga razmisliti da li će se uputiti ponovo u ovu afričku zemlju.

Dečaka koji je preživeo pravo dramu, na aerodromu “Nikola Tesla” sačekala je majka, kojoj je, čim ju je ugledao, otrčao u zagrljaj.

Izvor: Telegraf

Komentari / 0

Ostavite komentar