Zlatni "orlići" krenuli put otadžbine!

Omladinski prvaci sveta u fudbalu, reprezentativci Srbije, krenuli su sa Novog Zelanda put domovine. U ponedeljak od 20 časova doček na blakonu ispred gradske skupštine u Beogradu.

Srbija 21.06.2015 | 14:27
Zlatni "orlići" krenuli put otadžbine!

Zlatni "orlići", predvođeni selektorom Paunovićom napustili su daleku zemlju Okeanije, u kojoj su napravili najveći uspeh u novijoj istoriji fudbala na ovim prostorima.

Sa medaljama oko vrata, napravili su sjajnu atmosferu u avionu a to je zabeleženo fotografijom, koju je selektor Paunović postavio na svom Tviter profilu.

Srećan put i dobro nam došli junaci!

(RTS)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

loli

21.06.2015 12:46

Srecan put do nase Otadzbine Srbije dragi nasi !!!

ODGOVORITE
Name

Realen Covjek

21.06.2015 13:11

Čudi se baba, šta se to dešava, subota, jutro, a niko ne spava: "Šta se to dešava, sine moj? Da l' se ne spremate za kakav boj?" "U boj kreće Srbija cijela, ponosno, hrabro, dignuta čela." "Kakva nas to opet napada sila." "Napadaju, bako, iz Brazila." "Kuku meni, jao mila majko!" "Ne brini, baba, brani nas Rajko." "Neće on, valjda, sam da se bije?" "Plaše se oni i našeg Andrije." "Jao, zar opet Srbin kopa rov?" "Mi imamo zid Veljković-Antonov" "Zar ne može nekako da izbjegne se rat?" "Nikad ne odustaju Sergej i Mijat." "A jesu li opasni ti Brazilci, dijete?" "Jesu, baba, opasni i glasno nam prijete. Al' ne brini ništa, bako, njih će da utiša teška artiljerija Šaponjić i Staniša. Govorili još su da Srbija je maladok nisu upoznali Veljka generala. Sad će da se razbježi ta brazilska banda. Poraženi vratiće se sa Novog Zelanda. Sve molitve naše u ovaj meč su stale, Srbija igra istorijsko finale." "Id' dovraga dijete! Uplaši me sine. Ja mislila stvarno mora da se gine." "Pa i hoće, baba, oni će da ginu, da donese pehar u srpsku vitrinu. Sve od sebe daće ta vesela četa da postane Srbija novi prvak svijeta."

ODGOVORITE