Hvala vam za dva miliona evra!

Dvočasovni spektakl na Ušću najskuplji je muzički nastup neke strane zvezde kod nas, publika uživala s Vilijamsom, on za sobom ostavio nered u apartmanu.

Srbija 19.06.2015 | 15:45
Hvala vam za dva miliona evra!

Robi Vilijams održao je jedan od najspektakularnijih koncerata viđenih u Srbiji, a iz naše zemlje otišao je zadovoljan, sa dva miliona evra u džepu!

Njegov dvočasovni šou na novobeogradskoj livadi bio je najskuplji muzički spektakl neke strane zvezde kod nas, što je skoro pola miliona evra više od sume koju je 2009. dobila Madona, potvrdio je izvor blizak organizatorima.

Iako je britanski pop pevač publici priredio vrhunski muzički užitak, njegov dvodnevni boravak u Beogradu pre nastupa protekao je u tajnosti, a u hotelskom apartmanu je iza sebe ostavio pravi rusvaj.

Kako Kurir saznaje, Vilijams nije napuštao hotel „Metropol“, gde je bio smešten u predsedničkom apartmanu, dok su članovi njegovog tima bili raspoređeni na još dve lokacije u gradu. Otac planetarne zvezde, čuveni komičar Pit Konvej prošetao se gradom, a bio je smešten u apartmanu odmah do sinovljevog.

- Robi je u naš hotel došao u utorak oko osam sati uveče. Do predsedničkog apartmana, u kojem je bio smešten, stigao je kroz tajni prolaz za koji zna samo direktor objekta i radnik koji je sproveo gosta. U apartmanu jeste ostavljen krš, ali to je normalno kad je reč o ličnostima koje imaju koncert - priča izvor i dodaje da je s Robijem imao kontakt samo njegov tim:

Niko ga nije video

- Pevača niko od zaposlenih u hotelu nije imao prilike da vidi. Komunicirao je jedino sa svojim timom i ženom koja je vodila celu organizaciju. Imao je ličnog kuvara, koji je za njega u kuhinji pripremao obroke. To nisu bili posebni specijaliteti, već hrana koja je pripremana od domaćih namirnica. Do koncerta nije napuštao apartman - zaključuje izvor.

U hotelu nam je potvrđeno da je svetska zvezda odsela baš na ovom mestu, ali slikanje nam nije omogućeno.

Produžio u Atinu

- Robi je bio u našem hotelu. Niko od zaposlenih s pevačem nije imao kontakt, a apartman ne možete da fotografišete jer još uvek nije sređen - rečeno nam je na recepciji hotela.

Robi Vilijams je nastavio svoju turneju. On je nakon koncerta u Srbiji produžio u Grčku, gde se odmah i čekirao putem društvene mreže. Juče je na Tviter postavio fotografiju iz hotelske sobe i pozdravio publiku u Atini, gde će održati svoj sledeći nastup.

NIJE POZDRAVIO ZAGREB

Iako su mediji preneli da je Robi Vilijams pozdravio Zagreb usred Beograda, to je tako samo zazvučalo jer je pevač nespretno izgovorio pozdrav na srpskom: „Zdravo, dobro veče!“

- Mi ne možemo da govorimo u ime popularnog pevača, ali možemo da kažemo da jeste učio da kaže „zdravo, dobro veče“. Budući da je reč „zdravo“ prilično nezgodna za izgovor ljudima kojima je engleski maternji jezik, na snimcima se može jasno primetiti da je krenuo da je izgovori i umesto nje na kraju rekao nešto što najviše zvuči kao „zabro dobro vice“ - navodi se u saopštenju organizatora.

(Kurir)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

loli

19.06.2015 13:59

Pa koza I jeste da se muze ! Dok narod po kontejnerima prevrce ovaj ugrabi samo 2 miliona eura !? Gospode Boze .....

ODGOVORITE
Name

RadikalNO

19.06.2015 15:45

A još je bojama duge... Fuj.

Name

divlja jabuka

19.06.2015 14:04

Budale

ODGOVORITE
Name

UG

19.06.2015 14:06

Ima se , moze se !

ODGOVORITE
Name

tama

19.06.2015 14:29

Hleba I igara ......

ODGOVORITE
Name

Krele

19.06.2015 15:06

Ako je bilo 30 000 posjetilaca i ovaj smotao 2 Miliona evra koliko je koštala karta za koncert ?:

ODGOVORITE
Name

marko samardzic

19.06.2015 15:46

Jel platio pdv!?

ODGOVORITE
Name

Auuuuuuuu

19.06.2015 16:01

Kakva je ovo bomba kojih 2.000.000 eura čista glupost veću odavno nisam vidio

ODGOVORITE
Name

Beograd

19.06.2015 19:24

Hvala na dva milioma evra, Zagrebcani. Ha ha.