"Htjela sam da se ubijem dok sam živjela u Plejboj-vili"

"Spavala sam pored čoveka koji je mogao da mi bude deda."

Zabava 11.06.2015 | 08:08
 "Htjela sam da se ubijem dok sam živjela u Plejboj-vili"

Holi Medison (35) je bila žena broj jedan slavnog Hjua Hefnera. Priznala je da je želela da se ubije dok je živela u njegovoj vili.

"Držala bih glavu pod vodom i zamišljala samo da je zaronim zauvek unutra. Budila sam se pored čoveka koji je mogao da mi bude deda", kaže Holi.

Ona ističe da je veliku kapiju "Plejboj-vile" posmatrala kao svoj zatvor. "Svi misle da je kapija namenjena tome da spreči da znatiželjnici ne vire unutra. Meni je bila namenjena kao zatvorska rešetka."

Holi navodi da je Hefner (89) stalno "huškao" devojke jednu protiv druge i da je umeo da im "udari" na samopouzdanje.

"Sve smo bile nesigurne po pitanju svog izgleda. To je život u izopačenom svetu. Svaka od nas je trčala na plastične operacije čim bi nam on nabio komplekse... Umeo je da kaže -Pogledaj kakav ona ima nos, a pogledaj svoj... Da li nekome tamo nedostajem? Sumnjam. Da li meni nedostaju besomučna opijanja iza te kapije? Ne", rekla je Holi.

Super žena

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sadizam

11.06.2015 15:59

Tu nisu godine u pitanju. Nego njegov sadizam i pohlepa mladih dama. Inace i on bi trebao da skrati nos ali bi umro na operaciji. Da, sve one mogu otici ali bez para to ih drzi u zatvoru.

ODGOVORITE