Rastaju se Homer i Mardž!

Imaju jedan od najdugovečnijih brakova u istoriji televizije, koji traje već preko 26 sezona, tačnije od 1989. godine. Omiljeni su svim generacijama i uspeli su da prebrode brojne probleme i zaplete. Nažalost, njihovoj bračnoj sreći se bliži kraj.

Zanimljivosti 10.06.2015 | 10:59
Rastaju se Homer i Mardž!

Izvršni producent serije "Simpsonovi" Al Džin otkrilo je u intervjuu za "Variety" da će se slavni animirani par rastati u predstojećoj 27. Sezoni, koja će početi da se emituje ove jeseni.

- Otkriveno je posle svih ovih godina da Homer ima narkolepsiju, hronični neurološki poremećaj koji utiče na spavanje. To izaziva strašne probleme za njihov brak - rekao je on.

Međutim, narkolepsija nije jedini problem, pošto će se Homer pored toga zaljubiti u drugu ženu. Radi se o liku kojem će glas pozajmiti jedna od brojnih gostujućih zvezda najavljenih za novu sezonu.

- Homer i Mardž će se zvanično rastati i Homer će se zaljubiti u svoju apotekarku, kojoj glas daje Lena Danam - otkrio je Al.

Homer je već jednom pao u iskušenje da prevari suprugu, u epizodi koja je emitovana 1993. Tada je završio u hotelskoj sobi sa koleginicom Mindi, kojoj je glas pozajmila Mišel Fajfer, ali se na kraju vratio supruzi.

Izvor: RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar