Na plaži našao kutiju sa jezivom kletvom

U kutiji se nalazila fotografija jednog čoveka i nešto mnogo, mnogo strašnije...

Svijet 08.06.2015 | 17:45
Na plaži našao kutiju sa jezivom kletvom

Svi smo u filmovima ili crtaćima videli kako otprilike izgledaju vudu kletve koje najćešće uključuju velike igle i lutku koja predstavlja žrtvu. Na njegovu nesreću, jedan muškarac je ovakvu kletvu sada video i uživo i to usred bezbrižne šetnje plažom.

Kada je podigao crnu vreću s namerom da je odnese u kantu za đubre, Entoni je primetio da je ona neobično teška. Kad je zavirio unutra imao je šta i da vidi. U providnoj plastičnoj posudi bilo je probodeno srce i parče smotanog papira, prenosi 24sata.hr.

Već nekoliko sekundi kasnije ispostavilo se da je to zapravo fotografija nepoznate osobe. Kad je sabrao dva i dva, Entoni je shvatio da gleda u lice čoveka na koga je najverovatnije bačena kletva.

Srce je panično šutnuo u more, a fotografiju, vreću i posudu bacio u đubre i na taj način možda pomrsio račune nekoj zlonamernoj osobi.

Jedna samozvana veštica je za britanski Mirror objasnila da se životinjski delovi tela ne koriste često u paganskim ritualima.

- Osoba sa fotografije je naverovatnije nekoga uznemirila pa je povređena osoba iz osvete i bola odlučila da baci kletvu, objasnila je veštica i naglasila da je srce bilo u plastičnoj posudi zato da bi se usporilo raspadanje i produžilo trajanje kletve.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Djole

08.06.2015 16:23

Pa kad neko nesto lose kaze za zivotinje :) na sta je sve covek spreman , neverovatno..

ODGOVORITE
Name

da

08.06.2015 20:07

Zlo opsjeda covjecanstvo.Nema pomoci dok sam sebi samar ne das.Kazni sebe da bih ozdravio svoju psihu bolesnu.