Golišavim slikama u predizbornu kampanju

Džon Erik Vagner (52), nezavisni kandidat na parlamentarnim izborima u Danskoj, pokušao je da ubedi narod da glasa za njega tako što se na predizbornom plakatu pojavio potpuno go.

Svijet 03.06.2015 | 18:45
Golišavim slikama u predizbornu kampanju

"Glasajte za Vagnera i bićete u prednosti", piše pored fotografije političara, koji je pozirao sa kaubojskim šeširom i opasačem.

Posteri su osvanuli širom Kopenhagena i izazvali podeljena mišljenja. Dok jedni sklanjaju pogled, drugi hvale Vagnera za hrabrost i originalnost.

Kontroverzni političar se u proteklih deset godina više puta kandidovao na parlamentarnim, lokalnim i regionalnim izborima.

Ipak, on je pažnju birača privukao tek pre dve godine, kada je prekinuo TV duel dvojice glavnih kandidata kako bi postavio pitanje o budućnosti malih stranaka.

I tom prilikom je bio prerušen u kauboja, ali je nosio i košulju i pantalone.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

hrabrost gdje stida nema

03.06.2015 18:47

Invalidi na recept dobijaju seksualne usluge prostitutki te je san mnogih preseliti se u Dansku zbog seksa. Orginalan je jer ne glumi postenje i ne laze. Da sam Dankinja za njega bih glasala kao Svedjanke bez bilo kojeg drugog drzavljanstva ostaje mi da ne izlazim na glasanje.

ODGOVORITE