Mali Keba čuva Severininog malog

Kojić junior pazio Vučkovićkinog sina na dodeli diplome njenoj sestričini.

Zabava 30.05.2015 | 11:25
Mali Keba čuva Severininog malog

Severina Vučković upoznala je dečka Igora Kojića sa trogodišnjim sinom Aleksandrom. Mali Keba postao je blizak sa pevačicinim naslednikom, pa mu izigrava dadilju kad god je to potrebno.

Tako je i na dodeli fakultetske diplome Severininoj sestričini Miji, u dvorani Lisinski u Zagrebu, Kojić junior bio zadužen da pazi na Aleksandra, kog je hrvatska zvezda dobila u vezi sa srpskim milionerom Milanom Popovićem. I dok je Seve sa članovima porodice pozirala za selfi, dečaka je u naručju držao njen novi dečko.

Mali Keba nije samo ostvario dobar odnos sa sinom svoje devojke već se zbližio i sa ostalim članovima njene najuže porodice. Na dodeli diplome bila je i Severinina mama Ane, kao i sestra Marijana, a njihov odnos sa Kojićem pokazao je da one nemaju ništa protiv što Seve ima 15 godina mlađeg dečka.

Družina je slavlje nastavila u jednom restoranu, a Igor je i tamo pazio na Aleksandra. S obzirom na to da je njegova veze sa Vučkovićevom postala ozbiljna, on se trudi da bude u odličnim odnosima sa svim osobama koje njoj znače.

Inače, ovaj par, čija je veza mnoge šokirala, postao je nerazdvojan. Prošle nedelje su se prvi put zajedno pojavili u javnosti na proslavi rođendana hrvatskog izdanja magazina Stori. Igor se zbog nove ljubavi preselio u Zagreb, gde je iznajmio stan, a šuška se da bi uskoro mogla da padne i veridba.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

normalan ....

01.06.2015 04:18

puko mali ,ko i tata mu ,...sta sada ce reci neko ,'voda dobru trebu ',....baba za njega ,....

ODGOVORITE