Džihadisti stigli u Italiju?

Svega dan nakon što su vlasti Libije upozorile na mogućnost dolaska boraca Islamske države u Evropu, pojavile su se fotografije koje navode da je ID već u EU.

Svijet 18.05.2015 | 14:59
Džihadisti stigli u Italiju?

Agencija SITE, koja se bavi praćenjem aktivnosti terorističke organizacije radikalnih islamista, objavila je fotografije snimljene u prestonici Italije, Rimu, koje navodno dokumentuju da Islamska država preti da organizuje terorističke akcije u najvećim gradovima Evrope.

Na fotografijama se nalaze papiri sa nacrtanim logom Islamske države, kao i porukama kojima se sugeriše da džihadisti “odbrojavaju do nultog sata“.

Prethodno su se fotografije pojavile na društvenim mrežama, a snimljene su ispred koloseuma u Rimu i u Milanu ispred Ekspo izložbe.

“Islamska država u Rimu“

“Mi smo na vašim ulicama“

“Stigli smo u vaš grad“

To su samo neke od poruka koje su navodni džihadisti objavili, ali za sada nema zvaničnih potvrda italijanskih vlasti ili međunarodne zajednice da su radikalni islamisti zaista stigli do Apeninskog poluostrva.

Savetnik u libijskoj vladi Abdul Basit Harun je upozorio da džihadisti stižu u Evropu brodovima kojima se preko Mediterana prevoze migranti.

Izvor: B92

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

CIA

18.05.2015 17:41

Čuj sad pa to islamska država stiga u Rim i šta će sad to sve treba pobiti to su pogan od ljudi nisu oni vidjeli Islama očima jer da jesu nebi ubijali i Muslimane i koga god dohvate tjeraj stoku preko mora pješke odakle su i došli

ODGOVORITE
Name

Md

18.05.2015 19:22

Neka ih i u Italiji kod nas su od 94

ODGOVORITE
Name

Krajisnik

19.05.2015 02:23

Zabari su hrabri, izborice se oni sa njima, hah

ODGOVORITE
Name

Crni

19.05.2015 06:43

Kod Bošnji će vam biti kraj bujrum !

ODGOVORITE