Ivanić čestitao Kameronu pobjedu

Predsjednik Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić čestitao je izbornu pobjedu lideru Konzervativne partije Ujedinjenog Kraljevstva Dejvidu Kameronu.

Svijet 09.05.2015 | 18:20
Ivanić čestitao Kameronu pobjedu

"U ime članova PDP-a, primite moje najiskrenije čestitke povodom Vašeg velikog uspjeha na izborima održanim u čevrtak, 7. maja. Sa velikim oduševljenjem smo primili vijest o Vašoj pobjedi", navodi se u Ivanićevoj čestitki.

Ivanić navodi da su građani Ujedinjenog Kraljevstva prepoznali naporan rad koji su Kameron i njegov tim uložili u proteklih pet godina i odlučili da zakorače u svjetliju budućnost pod vođstvom Konzervativne partije.

"Vaša pobjeda, takođe, mnogo znači i nama u BiH. Znamo da će Vaša snažna predanost BiH ostati nepromijenjena i da će naše političke partije nastaviti sa dugogodišnjom i plodnom saradnjom", ističe lider PDP-a.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Дрекавац

09.05.2015 18:58

Младене, опет ћу ја, мани се беспослица! Ниси наше гласове добио ни на чему што си до сада урадио! Какве параде, честитке, посјете неким малим општинама и причања како "морамо ово, морамо оно"?! Ама, човјече, ради на афери "папак", хватај Радишића, Шкрбића и брдо остале мафије која нам сваки дан пије крв! Или чекаш још мјесец дана, да ти истекне ротирајућа функција, па да кажеш како је то сад посао Бакира или Човића?! Није добро, Младене, није добро!

ODGOVORITE
Name

Re Дрекавац

09.05.2015 19:19

А зар си ти мислио да ће се нешто промјенити ако би Младен био у предсједништву? Свеједно био он или Жељкица или Радмановић или неко пети.... Свима њима је фотеља дража од било чега. Клели сте се у Босића и Тадића. Како ће ово, како ће оно... Шта урадише? Шта би Тадић урадио да је предсједник Српске или Босић као премијер? Не будите залуђени празним обећањима. Трабуњају као и Додик. Никакве разлике нема осим што је он главни Баја а они споредни!

Name

Дрекавац

09.05.2015 23:38

Није баш свеједно. И Радмановић и Жељкица и Шпирић су бајине играчкице којима може завртати уши кад му воља, а Младену баш и не може, бар по хијерархији, позицији и поларитетима. Свјестан је поглавица да му Иванић није под контролом, а опет овај не користи ту своју аутономност, па да предузима оно што је обећао. Зато сам прије пар мјесеци овде написао да имам право све редом сматрати саучесницима и ортацима у криминалу, уколико се у што краћем периоду не почне радити оно на чему је СЗП добио подршку у предизборним обећањима. Све сам ближе закључку да је то вишедеценијски ортаклук, који је мијењао име, али не и ћуд. Имамо толико зла и проблема код нас, да би се неко бавио политичким дешавањима у некој Британији! Шта је нас брига за тамо неким Камеруном и да ли он уопште зна ко смо ми и гдје се налазимо и шта је то тако велико учинила за нас Велика Британија, осим бомбардовања?! Да је Камерун био у вријеме Тонија Блера, исто би према нама поступио као и онај крволок. Зато и понављам: Младене, ватај се посла у нашем дворишту или ћеш бити проглашен саучесником у Додиковом разбојништву! Нису пред нама више године, него се броји на дане, а и сви ви, а и сви ми смо од крви и меса! Нисте ви недодирљиви и нисте ви виша раса у односу на нас "гоје"! Знамо ми сигурно оно што ви не знате, па мозгајте шта би то могло бити!

ODGOVORITE
Name

Md

10.05.2015 15:02

Hihihi bas je Kameron rekao ako Ivanic ne cestita on podnosi ostavku iako je izabran

ODGOVORITE