Mladić htio da se ubije skokom u Savu

Pripadnici Vatrogasne brigade danas su, brzom i požrtvovanom intervencijom, uz pomoć vatrogasnog broda spasili 17-godišnjeg mladića iz Save koji je u tu reku skočio sa Železničkog mosta u Beogradu.

Srbija 06.05.2015 | 22:20
Mladić htio da se ubije skokom u Savu

Mladić je oko 15.00 sati sa starog savskog mosta u blizini autobuske stanice skočio u reku pokušavši da izvrši samoubistvo.

Na tom mestu Sava je duboka oko šest metara a visina mosta je 12 metara tako da je mladić ubrzo izronio i počeo da pluta po vodi.

Vatrogasaci spasioci sa vatrogasno spaličkog broda su uočili mladića na površini vode i odmah su krenuli da mu pomognu, kaže komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Mile Jovičić.

On je naveo da je matica reke počela da nosi mladića koji je počeo da gubi snagu, tako da su odlučili da bace kolutove za spavanje kako bi ga izvukli iz vode.

Jovičić je rekao i da su uz pomoć tih kolutova "vatrogasci - mornari" uspeli da privuku mladića do broda, a potom i da ga izvuku na palubu.

Potom je pozvana policija kao i ekipa Hitne pomoći koja je pregledala mladića i potom ga odvezla kolima hitne pomoći, dodao je Jovičić.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar