MUP: Roštilj uzrok požara na Avali

Požar koji je oko 11.20 izbio na Avali lokalizovan je i nije bilo povređenih ni ugroženih građana, rečeno je u MUP-u.

Srbija 01.05.2015 | 13:30
MUP: Roštilj uzrok požara na Avali

Kako su naveli, goreli su trava i granje na obronku planine, kao i da je do požara je najverovatnije došlo kada se proširila vatra s roštilja koji su pravili izletnici.

"Tri ekipe vatrogasne službe su na terenu. Požar je lokalizovan. Tinja šiblje, a dim se širi sa Avale", rekli su za B92 u Vatrogasnoj službi.

"U požaru nema povređenih", izjavila je za B92 portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević rekao je da je nekoliko vatrogasnih ekipa intervenisalo iz predostrožnosti, jer je veliki broj građana bio na uranku.

"Goreli su granje i trava, a požar je sad lokalizovan. Jedna ekipa još dežura za svaki slučaj", rekao je Nikodijević i apelovao na građane da budu obazrivi.

(B92)

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

krsto

01.05.2015 11:30

Čuj uranku.Pa nije Božić

ODGOVORITE
Name

Дрекавац

01.05.2015 13:18

У почетку бјеше јутрење о Ђурђевдану, те се маршалови поданици досјетише да то није добро, јер се тако Србадија држи свога. Онда измислише израз "уранак" и распалише пропаганду да то има да се одрађује по директиви на 5 дана прије Ђурђевдана, те испаде бесмислено да се у неколико дана 2 пута у зору народ окупља. Жалосно је што су и данашњи клинци задојени таквим идеологијама и што су научени да прије маршала није било ништа, а да ће и након њега остати он. Нека нам је Бог у помоћи!

Name

marko

01.05.2015 12:08

Tesko Bogu s nama,kakvi smo!!!

ODGOVORITE