Nikolić ispratio srpske bajkere u Rusiju

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas sa predstavnicima Moto asocijacije Srbije /MAS/ i poželio im srećan i bezbjedan put u Moskvu gdje odlaze u sklopu učešća u vožnji "Rusija moto-tur 2015. godine" u periodu od 4. do 16. maja.

Srbija 30.04.2015 | 17:45
Nikolić ispratio srpske bajkere u Rusiju

Predstavnici MAS-a zahvalili su predsjedniku Srbije na prijemu i istakli da će na put u Moskvu krenuti sa još većom motivacijom znajući da imaju njegovu podršku, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srbije.

MAS je nacionalna moto asocijacija osnovana prije 20 godina koja u kontinuitetu okuplja 45 moto klubova iz svih djelova zemlje, ali i iz Republike Srpske i Bugarske.

Rusija moto-tur 2015. godine je maršuta je od 6.500 kilometara na koju će četvorica srpskih motociklista krenuti 4. maja.

Tokom vožnje koja će trajati 12 dana, predstavnici MAS-a će proći kroz Mađarsku, Poljsku, Bjelorusiju i Rusiju, potom će se preko Estonije, Letonije, Litvanije, Češke i Mađarske vratiti u Srbiju.

U Moskvi će ih sačekati predstavnici ruskog Moto-kluba "Noćni vukovi", nakon čega će zajedno prisustvovati Vojnoj paradi u Moskvi povodom Dana pobjede nad fašizmom - 9. maja.

Komentari / 0

Ostavite komentar