Šešelj svjedoči u odbranu Mladića?

Odbrana generala Ratka Mladića potvrdila je tokom današnjeg suđenja pred Haškim tribunalom da se među svjedocima odbrane koji su planirani da u narednom periodu daju iskaz nalazi i lider Srpske radikalne stranke /SRS/ Vojislav Šešelj.

Srbija 01.04.2015 | 19:06
Šešelj svjedoči u odbranu Mladića?

Branko Lukić, advokat generala Ratka Mladića, naveo je da je odbrana ranije podnijela zahtjev da Šešelj svjedoči posredstvom video veze iz Srbije, gdje je na privremenoj slobodi.

Tužilac Alan Tiger zatražio je da odbrana povuče svoj zahtjev za svjedočenje putem video veze kao bespredmetan, s obzirom da je Tribunal naložio da Šešelj, zbog kršenja uslova boravka na privremenoj slobodi, bude vraćen u sudski pritvor u Ševeningenu, javljaju mediji u Srbiji.

Mladićeva odbrana je odbila da to učini, dok situacija sa Šešeljem ne bude razriješena.

Šešelj je pred Tribunalom do sada svjedočio u odbranu bivšeg predsjednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića i nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske Krajine Gorana Hadžića.

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

CIA

01.04.2015 19:17

Mislim da Treba ovog Šešelja dobro pregledati i ispitati ovo je neki špijun ne misli on dobro Srbiji i srpskom narodu Srbija će debelo platiti za ovakve ispade pojedinaca

ODGOVORITE
Name

KOKO

02.04.2015 13:21

PA MOŽDA SRBIJI I SRPSKOJ DOBRO MISLE VUČIĆ I DODIK!

ODGOVORITE