Ubistvo Opačića naručio drug iz zatvora

Tužilaštvo za organizovani kriminal preuzelo je od novosadskih kolega istragu ubistva Nenada Opačića i njegove supruge Jasmine - saznaju "Novosti".

Srbija 31.03.2015 | 21:22
Ubistvo Opačića naručio drug iz zatvora

U toku je lociranje i hapšenje mogućih počinilaca, a sumnja se da je nalog za dvostruku likvidaciju dao jedan od vođa jakog vojvođanskog kriminalnog klana.

Policija sumnja da je zločin, naručila osoba koja je sa vođom "veterničkog klana" nekoliko godina provela iza zidina sremskomitrovačkog zatvora.

- Oni su jedno vreme bili dobri, kako bi zatvorske dane što lakše podneli - navodi izvor. - Ipak, ispod prividnog prijateljstva tinjala je međusobna netrpeljivost. Radili su jedan drugom o glavi. U ovom slučaju je presudilo to ko će biti brži.

Razlozi oko čega su se Opačić i ovaj kriminalac razišli su, kako sumnjaju istražni organi, ranije nesuglasice oko nekih ubistava, ali i trgovina narkoticima.

- Još je nejasno zašto je ubica pucao u glavu Opačićevog supruzi Jasmini - kaže sagovornik. - Prema jednoj verziji hitac ispaljen u Nenada je nju slučajno pogodio, a prema drugoj je uklonjena kao opasan svedok. Moguće je da je znala ko bi mogao da ima motiv da likvidira njenog muža.

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar