Banjalučanin prijetio smrću Vučiću

Ministarstvo unutrašnjih poslova Austrije potvrdilo je da je pokrenulo istragu u vezi sa prijetnjama smrću premijeru Srbije Aleksandru Vučiću koje su objavljene na Facebooku.

Srbija 26.03.2015 | 22:56
 Banjalučanin prijetio smrću Vučiću

"Pokrenuli smo istragu i ne komentarišemo istrage koje su u toku", rekao je večeras Tanjugu portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Austrije Karl-Hajnc Grundbek.

Prijetnje upućene šefu srpske vlade upućene su sa profila "Goran Vlade Kerkez", čiji je vlasnik, kako se navodi, nastanjen u Salcburgu, a rodom je iz Banjaluke.

Vlasnik profila sa kojeg su upućene prijetnje premijeru Vučiću, Goran Kerkez, večeras je na svom Facebook profilu napisao da ga je austrijska policija saslušala.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović, izjavio je danas da se nastavljaju prijetnje upućene premijeru Aleksandru Vučiću i da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa kolegama iz Austrije identifikovalo one koji su iz te zemlje upućivali prijetnje.

On je juče izjavio da je Odjeljenje za visokotehnološki kriminal počelo istragu o prijetnjama ubistvom upućenim premijeru Srbije Aleksandru Vučiću koje je na društvenim mrežama uputila takozvana organizacija "Crna ruka".

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Hegel

26.03.2015 13:16

Goran Kerkez ratni dezerter! Uaaaaa!

ODGOVORITE
Name

te razne

26.03.2015 13:27

Crne ruke , ruže , karanfile, zumbile , sekte, NVO i ostala g.... Sve treba u prdekanu i u rudnik da malo vide kako je kad se od znoja živi , a ne mlatiti praznu slamu i valjati gluposti .

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

26.03.2015 13:29

PA ŠTA??????????????? PRIJETE?????????????

ODGOVORITE
Name

Mitar Boroja

26.03.2015 13:34

Jarane Gorane, zar moze gore. Brukas nas sve, stid te bilo. Gde si bio dok su mene mucili u logoru u Derventi? Gde si bio.....? Mitar iz Bjelajca.

ODGOVORITE
Name

crni

26.03.2015 19:00

Brate napaceni on je bio u pjesku dok smo mi muceni.

Name

pepa

26.03.2015 13:55

Ha,ha

ODGOVORITE
Name

Праћка

26.03.2015 14:04

Сад ће и наш Баја да се досјети да одавно није фантазирао о атентатима на њега. Скоро пред сваке изборе је причао о некаквим пакленим плановима атентата на његову личност и дјело, па онда оно чувено "истрага је у току", па од свега само остане лаж и параноја, па тако до идућих избора, таман да руља заборави. :) Узгред, онај ко стварно крене урадити посао, одрађује га без икаквих најава. То се до сада показало небројено пута.

ODGOVORITE
Name

Đorđe

26.03.2015 16:18

Ako stvarno u 21.vijeku, a naročito poslije istorije iz koje nismo po ovome ništa naučili, ako u mojoj Srbiji i RS ima ljudi koji prete vrhu države Srbije,pa i običnom čoveku, prete na ovakav način, lično sam zgrožen i razočaran. Ako ovi tzv."Patrioti" u Srbiji i RS postoje, nama više u srpskom narodu neprijatelji i ne trebaju. Dovoljni su oni,koji prijete na ovaj necivilizacijski način. Želim svim dobrim ljudima svako lično i prodično dobro i MIRAN SAN. ISKRENO I POŠTENO. Đorđe

ODGOVORITE
Name

Rade

26.03.2015 16:35

hoho.. da to nije Dodikov kum?

ODGOVORITE
Name

Pravda

26.03.2015 17:53

Komentar "te razne" ima pravo jer Sve te fantomske organizacije treba spakovati na bivše GOLE OTOKE. Zakon treba da se postavi da Svako ko preti,poziva na nasilje,ruši ustav države SRBIJE treba da odgovara krivično.

ODGOVORITE
Name

Knjaz Milos

26.03.2015 17:57

Nekako me sjecanje vuce na onomad covjeka u Boriku koji je imao licno skladiste oruzja, ap je "vrli" strucnjak za ratna pitanja Miroslav Lažanski svoje teorije zavjere iznio i nabraja pocev od islamskih fundamentalista do politickih protivnika Dodika, a ono covjek malo "nahladjen" bio . Malo me taj slucaj i na ovaj podsjeca.. I da, sta bi sa tim covjekom iz Borika? Utisalo se nesto???? Da nece i od njega da Dodik trazi odstetu? :)

ODGOVORITE