Pokušaj otmice djevojčice iz Cetinja

Crnogorska policija traga za dvije nepoznate osobe koje su u utorak pokušale da kidnapuju 15-godišnju djevojčicu N. K. sa Cetinja, prenijele su danas podgoričke "Vijesti".

Region 21.03.2015 | 10:01
Pokušaj otmice djevojčice iz Cetinja

Pokušaj otmice dogodio se oko podne, u Ulici Peka Pavlovića nedaleko od Osnovne škole “Lovćenski partizanski odred“. Otac djevojčice M. K. policiju je o incidentu obavijestio dva sata kasnije.

On je rekao “Vijestima” da se sa suprugom nalazio u Podgorici, kad je saznao šta se dogodilo. “Kćerka mi je kazala da je pošla u prodavnicu, kada je opazila automobil bez registarskih oznaka bijele boje - karavan, koji joj je polako prilazio sa leđa”, kazao je M. K.

Rekao je da mu je kćerka rekla da je tada pomislila da će se vozilo zaustaviti ispred obližnjeg kontejnera.“Rekla mi je da su u autu bile dvije muške osobe, jedna za volanom, druga na zadnjem sjedištu. Upravo taj muškarac na zadnjem sedištu otvorio je vrata, uhvatio je rukom za lijevi lakat i pokušao da je uvuče u automobil”, istakao je M. K.

U tim trenucima, rekao je otac djevojčice, 15-godišnjakinja je otmičara udarila telefonom koji joj je bio u ruci. “Udarila ga je i uspjela da se otrgne i pobjegne”, rekao je otac.M. K. je istakao da ga je u posljednja dva dana zvao veliki broj Cetinjana, koji su nakon incidenta zabrinuti za svoju djecu.

“U kontaktu sam sa policijom, nadam se da će odgovorne uskoro pronaći”, zaključio je otac za podgorički list.

Komentari / 0

Ostavite komentar