Ana Nikolić u krevetu Samante Džons

Nikolićeva je na odmoru u Maroku smeštena u apartmanu koji nosi naziv po zavodnici iz serije „Seks i grad“

Zabava 21.03.2015 | 08:05
Ana Nikolić u krevetu Samante Džons

Ana Nikolić otputovala je u Maroko kako bi prisustvovala proslavi rođendana jedne svoje drugarice, a smeštena je u apartmanu koji nosi naziv „Samanta Džons“, po junakinji iz kultne serije „Seks i grad“.

Pevačica je odsela u luksuznom hotelu „Sahara palas“ u centru Marakeša, u istom onom u kom je boravila i Kim Katral, proslavljena glumica iz popularne serije, i spava u istom krevetu u kome je i ona spavala tokom snimanja.

- Ana je bila oduševljena kada joj je drugarica rekla da joj je rezervisala sobu u kojoj je spavala njena omiljena glumica iz serije. To je hotel u samom centru glavnog grada Maroka, a samo jedno noćenje ne košta manje od petsto evra. S obzirom na to da će slavlje povodom kog je otputovala trajati tri dana, Ana će u Maroku ostati celu nedelju da bi se odmorila - govori izvor blizak pevačici.

Kako dalje saznajemo, Nikolićeva je oduševljena arhitekturom i kulturom ove zemlje, ali ipak je najveći utisak na nju ostavio luksuzni apartman u kom boravi.

Iz PR službe pop pevačice potvrđeno nam je da je pevačica na odmoru.
- Ana je otputovala u Maroko i vraća se sredinom sledeće nedelje. Istina je da je odsela u hotelu u kom je snimana serija „Seks i grad“, ali detalje ne bismo iznosili - rekao nam je pevačicin menadžer i brat Marko Nikolić.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar