Neuspješan pokušaj otmice u Sarajevu

Neposredno pre pokušaja otmice male Maše otete u beogradskom naselju Braće Jerković, takođe neuspešan pokušaj otmice deteta dogodio se u Sarajevu. Još nije jasno da li su ova dva slučaja povezana.

Bosna i Hercegovina 16.03.2015 | 19:11
Neuspješan pokušaj otmice u Sarajevu

Sve se dogodilo ispred zgrade Osnovne škole Katoličkog školskog centra u naselju Stup (Ilidža, Sarajevo). Nakon što se završila nastava, po decu je došao školski autobus koji meštane razvozi njihovim kućama. U tom trenutku nepoznata žena je želela da odvede osmogodišnjeg dečaka N. koji pohađa drugi razred spomenute osnovne škole.

Žena je kazala da se dogovorila sa roditeljima da ona vrati dečaka kući, umesto da mališan ide autobusom. Srećom, vozač autobusa je bio priseban i nije dozvolio da žena odvede mališana. Kazao je da to mora da proveri sa upravom škole i samim roditeljima, nakon čega se nepoznata žena izgubila u nepoznatom pravcu.

Majka dečaka, gospođa Darijana Vujnić prijavila je slučaj policiji, koja se, kao ni KŠC, za sada nije oglasila o slučaju tako da javnosti nije poznato šta se dalje događalo, prenosi portal Doznajemo.com.

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

geos

17.03.2015 07:10

Došla nam je Amerika

ODGOVORITE