FA Kup: Đavoli i Tobdžije za polufinale!

Ulog je ogroman u meču Mančester junajted - Arsenal, koji se u ponedeljak od 20.45 igra. Veliki je, ne samo što pobeda na ovoj utakmici obezbeđuje plasman na Vembli, u polufinale FA kupa, nego je i svojevrsni spas sezone, a pre svega - u pitanju je veliki prestiž.

Fudbal 09.03.2015 | 18:00
FA Kup: Đavoli i Tobdžije za polufinale!

Oba tima su u opasnosti da ostanu bez Lige šampiona, a naravno, osim plasmana u polufinale FA kupa, pobeda na ovom meču donela bi mnogo na samopouzdanju.

I jedan i drugi tim su zabeležili pobede u prethodnom kolu Premijer lige, ali se nisu proslavili. Junajted je slavio protiv Njukasla pred sam kraj, Arsenal je malo ubedljivije dobio Everton, ali rezultat baš ne odslikava ono što se videlo na terenu.

"Tobdžije" brane trofej u najstarijem fudbalskom takmičenju na svetu, a ono što je jasno je da pobednik ovog meča ima otvoren put ka trofeju u fudbalu. Jer, ruku na srce, od timova koji su ostali, samo Liverpul predstavlja realnu opasnost - i to ako uspe da u reprizi pobedi Blekburn.

Posebno će oči javnosti biti uprte u Danija Velbeka, koji je tokom prethodnog leta prešao baš iz Mančester junajteda u Arsenal i u dresu "tobdžija" pruža sjajne partije.

Komentari / 0

Ostavite komentar