Kojo: Šou za moju dušu

Zvali smo one koje smo voleli da vidimo u ovom projektu - kaže glumac pred emitovanje prve epizode serijala „Nežna vremena - Ko je kod Koje“ (15. mart, RTS).

Srbija 09.03.2015 | 07:33
Kojo: Šou za moju dušu

Nikolu Koju i deo ekipe zatekli smo na snimanju u studiju RTS u Košutnjaku koji je ovom prilikom pretvoren u stan sedamdesetih godina prošlog veka. Dok se popularni glumac dogovarao sa Hristinom Popović oko sledeće scene, reditelj Stanko Crnobrnja snimateljima je davao uputstva. On se nakon 12 godina vratio na RTS da bi uradio još jedan humoristički program.

- Privukla me je ekipa, ali i sam projekat. Sastavili su se dobri ljudi, a i čini mi se da RTS jedini može da pravi tu vrstu zabavno-humorističkog programa, koji ja volim da radim. Uvek je taj žanr u okviru RTS najbolje funkcionisao - priča Crnobrnja.

Glumačku ekipu emisije „Nežna vremena - Ko je kod Koje“, osim Nikole, čine i Hristina Popović, Vesna Trivalić i Miloš Samolov. Pored igranog dela, u svakoj epizodi pojačanje glumačkoj postavi biće poznate ličnosti.

- Pevači će ovog puta biti u ulogama glumaca, ali će se i glumci naći u ulogama pevača. Uglavnom smo zvali one koje smo voleli da vidimo u ovom projektu. Oni koji nisu tu izostali su iz objektivnih razloga, bolesti, starosti, putovanja, ali nadam se da ćemo uspeti da snimimo sve te ljude koje bih ja voleo da vidim - kaže Kojo.

Reditelj nije štedeo reči hvale za glavnu zvezdu po kojoj cela emisija i nosi ime.

- Koju poznajem odmalena. Sećam se da sam snimao šou sa Ljubišom Samardžićem u kome je on bio specijalni gost. Bio je mali i sladak. Kasnije smo zajedno radili seriju „Vrata od raja“. Tada je bio u punoj mladalačkoj snazi, a sada je već zreo glumac sa ogromnim iskustvom, talentom i energijom.

Prijatelji i gosti

Pored glavne glumačke četvorke - Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Hristina Popović i Miloš Samolov, u svakoj epizodi će biti i specijalnih gostiju. Već u prvoj epizodi, od ukupno dvanaest, pojaviće se Jelena Rozga, Vlado Georgiev, Sara Jovanović i Dara Džokić. Kojina direktna partnerka je Vesna, koja je pristala da dođe iz Emirata (gde poslednjih godina živi) i snimi skečeve sa Nikolom.

„Vesna Trivalić je najbolja glumica na svetu, a i ona verovatno misli da ja nisam loš čim zbog mene dolazi da radi u Srbiju“, kaže Kojo.

Izvor: Blic Online

Komentari / 0

Ostavite komentar