Srbija: Autobusi zavijani u snijegu

Jedan autobus iz Kragujevca, koji je prevozio djecu na rekreativnu nastavu na Taru, zavijan je na pola puta između Kremne i Tare.

Srbija 07.03.2015 | 20:23
Srbija: Autobusi zavijani u snijegu

Osim ovog, zavijan je bio još jedan autobus, koji je izvučen zahvaljujući čistaču, a djeca su smještena u hotel, zbrinuta i nahranjena.

Upravnik hotela "Omorika" na Tari Milan Lazović kaže da je uprava hotela odmah poslala čistač, koji je uspio da izvuče jedan autobus.

"Na povratak kući u Kragujevac čekalo je 100 osnovaca koji su završili rekreativnu nastavu u hotelu `Omorika`, polovinu smo poslali kući jednim autobusom koji je izvučen iz snega, dok ostala deca čekaju da se reši problem sa drugim autobusom", naveo je Lazović.

On je rekao da djeca vjerovatno prije večeri neće napustiti Taru, jer po njih neće doći drugi autobus iz Kragujevca, već je autoprevoznik koji ih je dovezao poslao lance za autobus koji je još zaglavljen u snijegu.

U snijegu nadomak Kopaonika kod mjesta Gvozdac, zaglavljeni su autobus iz Jošaničke Banje pun putnika, među kojima ima i više djece, te kamion za snabdijevanje.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Kuda

07.03.2015 23:36

Ma, ljudi, kuda šaljete djecu prije maja mjeseca!

ODGOVORITE
Name

gost rtvbn

08.03.2015 15:17

Nema komentara dok za politiku svaki dan ginemo sa komentarima, drago mi je sto nitko nije nastradao.

ODGOVORITE
Name

prijedor

08.03.2015 16:32

SAD ĆE DOĆI VUČIĆ,DA SPASI DJECU,E MOJ VUČIĆU.

ODGOVORITE