Žena propala kroz rupu u trolejbusu

Na liniji trolejbusa 41 na stajalištu Miloša Pocerca u ulici Kneza Miloša dogodila se prava drama. Žena je propala kroz rupu u vozilu kod zadnjih vrata trolejbusa, a incident se dogodio oko sedam sati ujutro.

Srbija 06.03.2015 | 21:10
Žena propala kroz rupu u trolejbusu

Troje sugrađana je izvuklo ženu iz rupe pre nego što je vozač došao da vidi o čemu se radi.

“Žena je prošla sa lakšim telesnim povredama u predelu nogu, nakon što je sela, vidno uzrujana i u šoku i bolovima, kratko je prokomentarisala da nije videla da je poklopac podignut i da svakako nije očekivala da u vozilu postoji rupa koju nije primetila jer je na stanici nekoliko putnika ušlo pre nje”, kaže Ilija Petrović koji je bio u trolebusu, prenosi Blic.

Petrović kaže da nakon što su putnici upitali vozača kako vozi sa rupom u vozilu i da li je svestan da neko može da se povredi i nastrada, vozač je rekao: "Nisam video to, idem u garažu sad".

Vozilo je nastavilo vožnju sa putnicima do stanice Ortopedski zavod na početku Bulevara Kneza Aleksandra Karađorđevića kada je vozač na stajalištu rekao putnicima da napuste vozilo.

“Ušao sam na stanici kod Glavne poste u Takovskoj ulici. Preskočio sam rupu i u neverici, seo i počeo da fotografišem. Vozilo je, siguran sam u takvom stanju i sa rupom krenulo sa početne stanice sa Studentskog trga. Putnici koji su ulazili na dva naredna stajališta su preskakali rupu i izbegavali opasnost sve dok nesrećna gospođa nije propala kroz otvor u trenutku kad je vozilo kretalo sa stanice. Vikali smo vozaču da stane dok smo je izvlačili i stavljali da sedne na najbliže sedište”, priča Ilija.

Vozač je na narednom stajalištu rekao putnicima da napuste vozilo, verovatno tek pošto je primetio da putnici fotografišu vozilo i rupu u vozilu.

Izvor: Srbija Danas

Komentari / 0

Ostavite komentar