Vojin i Sloboda odlaze na selo

Sloboda i Vojin Ćetković sagradili su montažnu kuću u Čortanovcima, u selu nadomak Inđije. Planiraju da tamo budu što češće sa petogodišnjim ćerkicama bliznakinjama Verom i Milom.

Zabava 28.02.2015 | 10:45
Vojin i Sloboda odlaze na selo

Poznati glumački par, koji s ćerkicama živi u stanu pored Kombank arene na Novom Beogradu, još pre dve i po godine odlučio je da se skući van Beograda, kad su u vojvođanskom krajoliku s predivnim pogledom na Dunav kupili plac.

- Moj drug ima vikendicu u Čortanovcima i često sam dolazio kod njega. Dovodio sam i decu, pa sam tako uz njega i sam došao na ideju da ovde sagradim kuću. To je oduvek bio moj san, ali najviše sam to uradio zbog naših ćerki. Prvenstveno zbog zdravijeg vazduha, a onda i zato što u Beogradu nemaju dvorište. Hoću da na selu provode svoje detinjstvo - rekao je Ćetković u jednoj emisiji.

- Najvažnija mi je sreća moje dece, a i za nas odrasle može da se organizuje pravo uživanje. Oko kuće ima mesta za roštiljanje, neki kotlić ili sač, a ja volim da kuvam. Uz to sam i ribolovac, a Dunav mi je blizu.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar