Maloljetnicu držao kao robinju

Viši sud u Pančevu osudio je na šest godina robije Z.N., koji je mesecima držao devojku(16) kao robinju zaključanu u mračnoj sobi, izgladnjivao je i prodavao njeno telo klijentima.

Srbija 26.02.2015 | 18:18
Maloljetnicu držao kao robinju

Nesrećnu devojku je držao kao robinju u mračnoj i zaključanoj sobi, a njeno izmučeno telo prodavao je mnogobrojnim muškarcima. Sa žrtvom je stupio u kontakt prošle godine preko svojih sinova, koji su bili njeni vršnjaci i prijatelji.

"Kada je saznao da maloletnica odrasta po domovima za nezbrinutu decu i u hraniteljskim porodicama, da nema nikog ko bi joj bio podrška, on ju je namamio kod sebe, zaključao je i odmah počeo da podvodi", kažu u NVO "Atina".

Monstrum je nesrećnu devojku nemilosrdno prisiljavao na seks sa drugim muškarcima, ucenjujući je da će umreti u najvećim mukama od gladi i žeđi, ako ne bude zadovoljavala klijente.

"Držao ju je zatočenu u prostoriji u kojoj su uslovi za život bili bukvalno nepodnošljivi, a ona nije imala nikakvu komunikaciju sa spoljnim svetom", navode u "Atini".

Posle izvesnog vremena, makro je za poveći novčani iznos prodao maloletnicu jednoj porodici, koja je želela da je podvodi. Bila je u teškom fizičkom stanju kada ju je kupila ta porodica. Jedan od članova te porodice, uplašio se je da će umreti i odveo je u jedan grad u unutrašnjost Srbije.

Četvoronoške se vukla po ulici kad ju je prolaznik odveo kod lekara.

Izvor: Srbija Danas

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

xx

26.02.2015 17:33

Treba ga odma ubiti

ODGOVORITE