Posjeta Tonija Blera nije bila tajna

Potpredsjednik Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da posjeta bivšeg britanskog premijera Tonija Blera Beogradu nije bila tajna, niti da je on sa ministrima Srbije razgovarao za novčanu nadoknadu.

Srbija 26.02.2015 | 12:35
Posjeta Tonija Blera nije bila tajna

Mihajlovićeva je naglasila da je tokom jučerašnjeg sastanka "napravljen zajednički osvrt" na ono što je Vlada Srbije učinila u proteklih godinu dana i da je ocijenjeno da su učinjeni značajni pomaci, prenose beogradski mediji.

"Na sastanku sa Blerom najviše je bilo reči o tome da Vlada Srbije prvu godinu nije izgubila, već je donela reformske zakone, napravila aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom /MMF/ i sada kreće u kapitalne investicije", rekla je Mihajlovićeva.

Pojedini beogradski mediji juče su javili da je Bler doputovao u Srbiju, da je u Klubu poslanika održao sastanak sa ministrima Srbije i tom prilikom im objasnio strategiju političkog djelovanja i odnose s javnošću, kao i način na koji bi trebalo da komuniciraju sa medijima.

Ranije najave da bi Bler mogao doći u Beograd i biti angažovan za savjetnika Vlade Srbije naišle su na kritike dijela ruskih medija.

Televizija "Raša tudej" je podsjetila da je upravo Bler bio jedan od najaktivnijih zagovornika NATO-bombardovanja Srbije 1999. godine.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

заљубљен

26.02.2015 11:44

Јест лепа ова наша Зорана.

ODGOVORITE
Name

074

26.02.2015 12:13

Ja mislio ona sestra nasoj Zeljki vala iste su.

Name

halo halo

26.02.2015 11:45

Ovaj vučić ko muva bez glave, sad ovako sad onako. Eh, kad bi opet bila neka nepogoda pa da se malo pokaže

ODGOVORITE
Name

Opozicija

26.02.2015 13:43

Sta ce Toni Bler u Srbiji uopste? J.... to kad gazda nije gazda u svojoj kuci.

Name

radosav

26.02.2015 14:11

Nije ovde rec o placanju vec o ratnom zlocincu koji slobodno dolazi u Srbiju.Bler nema te pare da bi oprao svoje zlocine.A vucic ako hoce da glumi Milosa mora da zna da Bler nije nikakav Sultan vec isluzeni ker. Ako bude rep stalno podvijao, umesto da zube Kezi bice svasta.. ispod repa zna se sta se dobija.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

26.02.2015 19:12

Gdje si sad Vučiću?! Primaš one koji su ubijali srpski narod. Poslao si Zoranu da da saopštenje pošto ima dug jezik... Imala ga je i "naša" Željka ali izgleda da joj ga je maca pojela. Tebi izgleda jeste ali Zorana još izdržava. Toliko o patriotizmu! Svi ste vi posle 5 oktobra zapadne sluge bez obzira na posledice!

ODGOVORITE