Strah okovao dio Batajnice

Nezapamćen zločin kada je svirepo ubijen Stevan Katilović (35) uznemirio je stanovnike Ulice Svetog Rafaila Šišatovačkog.

Srbija 21.02.2015 | 08:02
Strah okovao dio Batajnice

Djeca se više ne igraju u dvorištima, uveče postaje sablasno prazno.Pusta ulica, zaključane kapije, roletne spuštene do pola prozora i svijeća koja tinja na mjestu monstruoznog ubistva.

Jeza i strah. Sablasnu tišinu prekida samo lavež pasa. Ovo je prizor koji je ekipa "Novosti" zatekla u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici, gde je u ponedjeljak uveče svirepo ubijen Stevan Katilović (35), koga je nepoznati muškarac isjekao mačetom naočigled supruge.

Nezapamćen zločin u ovom dijelu Beograda zatvorio je stanovnike u četiri zida. Kažu, izlaze samo kada moraju, djeca se više ne igraju ni u dvorištima, a do škole ih prate roditelji.

Neki su mališane odveli i kod rođaka na drugu adresu dok se ubica konačno ne nađe iza rešetaka.

- Pratim svakog prolaznika, naročito noću. Plašim se da ubica i dalje hoda našom ulicom, da može da mi pokuca na vrata. Sama sam sa četvorogodišnjim sinom i plašim se da zanoćimo sami, zato i zovem prijatelje da spavaju kod nas - priča Jadranka M. dok sa strahom gleda niz ulicu u pravcu gde je nesrećni Stevan izgubio svoju bitku.I u susjednim ulicama vlada hladna tišina.

Prolaznici su rijetki i idu samo u grupama. Kažu, Batajnicom kruži priča da su neki videli starijeg čoveka ispred supermarketa na kraju naselja kako noću šeta sredinom ulice. Sumnja da je možda riječ o svirepom ubici unijela je dodatnu paniku.

- Nije mi svejedno kada znam da nisam bezbjedan u kraju gde sam odrastao. Nadam se da će ga policija što prije uhvatiti - kaže Slavko Kerečki.

Mjesec dana prije ovog stravičnog ubistva, samo nekoliko ulica dalje dogodila se tragedija koju će pamtiti stanovnici ovog dijela Batajnice. Radan Urošević (51) polio je benzinom i zapalio svoju bivšu suprugu Svjetlanu Urošević (45) u Ulici Svetog Serafima.

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

marko

21.02.2015 09:55

Policije vise tu da pistave i da ubojicu osude na smrtnu kaznu

ODGOVORITE