Psa lancima i žicom vezao u šaht

Ženka nemačkog ovčara, pronađena je vezana lancima i žicom u šahtu pored auto-puta u Aleksincu odakle je bezuspešno pokušavala da se oslobodi i izađe dva dana.

Srbija 20.02.2015 | 12:55
Psa lancima i žicom vezao u šaht

Ljubitelji životilja iz Aleksinca koji su je pronašli po dojavi građana na parkingu nedaleko od motela Istanbul, bili su zapanjeni brutalnim prizorom zlostavljane životinje.
 
Ženka nemačkog ovčara, stara između tri i četiri godine, bila je istraumirana, preplašena, mršava i puna rana od kojih je najveća bila na vratu kao posledica vezivanja lancem.
 
-Molim sve koji imaju bilo kakvu informaciju o tome ko je psa vezao i ostavio u šahti na parkingu auto-puta u blizini motela „Istanbul“ da se javi kako bi se monstrumima koji se ovako ophode prema živim bićima stalo na put. Devojčica je dobila ime Ciara i potrudićemo se maksimalno da joj pomognemo da ponovo veruje ljudima i da bude zdrav i veseo pas, napisala je na svom „Fejsbuk“ profilu Dragana Penić, na kojem su objavljene i potresne fotografije.
 
Ljubiteljima životinja je upućen i apel da pomognu oko lečenja i nabavke hrane za zlostavljanu kerušu.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Tužno

20.02.2015 12:04

Onaj ko ovakve životinje muči je PKV ubica. Kad se dobro obuči na njima, naredni koga če mučiti je čovjek. Tad postaje VKV ubuca!! Šta je čovjek sve spreman učiniti svom najvjernijem prijatelju!!!Ili još bolje, šta je pas dočekao od svog "najboljeg" druga!!

ODGOVORITE
Name

pi.... sotono

20.02.2015 13:04

Kako samo može takvo nešto da uradi !!!

ODGOVORITE
Name

Ciara

20.02.2015 17:02

Srce mi place...Zahvalna sam Gospodu da ste je spasili. Saosecam mada ne mogu pomoci jer staram se o dva Hasky,prvo njima pa sebi. Dragana duso, kada se Ciara oporavi prosetaj je a ona ce vas odvesti do mesta gde je prethodno zivela, znacete da je tu monstrum sto cini zlodelo.

ODGOVORITE
Name

Crni

23.02.2015 00:19

Žalosti nikad kraja

ODGOVORITE