Oluja u Beogradu

Jak vetar koji od sinoć duva Beogradom zadaje dosta muka gradskim komunalnim službama, jer čupa grane, okreće semafore i obrušava napukle fasade zgrada.

Srbija 06.02.2015 | 12:15
Oluja u Beogradu

U JKP "Zelenilo" i dalje sabiraju broj sinoćnjih i jutrošnjih intervencija, ali za "Blic" potvrđuju da su dežurne službe više puta izlazile na teren zbog vetra koji je čupao krošnje i grane drveća.

Slična situacija je i u "Beogradputu": dve ekipe sinoć su dežurale i obilazile grad, pre svega zato što je jak vetar okretao semafore i oštećivao drugu saobraćajnu signalizaciju.

O jačini vetra verovatno najbolje svedoči vest da se kompletna vertikala fasade zgrade na Vidikovačkom vencu 75 obrušila na zemlju jutros oko 10 sati. Povređenih na sreću nije bilo, a kako javlja naš reporter sa lica mesta, fasade je padala u dva navrata: prvo između 7 i 8 ujutru, a zatim i u 10 sati. Postavljene su zaštitne trake, prolaznici i stanari u čudu posmatraju prizor i strahuju od novog obrušavanja...

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mića

06.02.2015 11:42

U pitanju je HAARP antenski sistem za upravljanje sa vremenskim prilikama I ne prilikama. HAARP je elektronski akcelerator magnetnih talasa. Taster od HAARP-a drže katolički jezuiti u laboratorijama u Americi. To su Lojolini vojnici, koji su prošli deveti krug rituala i pili dečiju krv (Čitaj:Missing children) u veću slavu satane. Isusovci u Vatikanau su odlučili da uklone stanovništvo sa planete. Njima niko ne treba, oni se kloniraju.

ODGOVORITE
Name

ZA MIĆU

06.02.2015 11:52

SLAŽEM SE DA HAARP STOJI U LAKTAŠIMA. TASTER OD HARPA DRŽE SMSD-eovci. TO SU SEKTA-VOJNICI KOJI NE SAMO DA SU PILI QUDSKU KRV VEĆ POKRADOŠE SVE FIRME I BANKE I HOĆE DA OČISTE REPUBLIKU SRPSKU OD SRBA.

ODGOVORITE
Name

kmkok

06.02.2015 13:05

... I oni se ne kloniraju nego se uvlace Dodi dok ne klonu (ili dok on ne klone)...

Name

zvornik

06.02.2015 13:19

Re za micu e moj glupsone koji si ti primitivac ja zivim u Svici i vjetar duva vec tri dana neke skole su zatvorene putevi luke na jezerima a ti pricas neke gluposti

ODGOVORITE