Ugledao kćerku golu u Plejboju pa se ubio

Otac rumunske Plejboj zečice Loredane Čivu (25) nije mogao podneti činjenicu da je njegova ćerka pozirala za američki časopis. Zbog toga je odlučio da izvrši samoubistvo, a njegova smrt ovu zanosnu plavušu progoni i nakon šest godina.

Svijet 30.01.2015 | 13:35
Ugledao kćerku golu u Plejboju pa se ubio

- Kada je video moje fotografije počeo je da me izbegava. Prestao je da priča sa mnom. Bio je jako uzbuđen. Skroz se povukao, a pokušao je i da me izoluje od ostatka porodice - ispričala je Loredana.

- Mislila sam da će sa vremenom to da preboli. Niti u jednom trenutku nisam očekivala da će da učini nešto tako - rekla je Rumunka, piše Jutarnji.hr.



Iako je uvek bila bliska s ocem, njihov odnos se radikalno pogoršao nakon snimanja za rumunsko izdanje Plejboja. Nekoliko meseci kasnije, Loredana je uvidela da je sve otišlo predaleko, pa se odlučila da se pomiri s ocem. Tada je saznala da je izvršio samoubistvo.

- Pronašla sam ga obešenog. Nikada se nisam oporavila od tog šoka - rekla je Loredana koja je tada imala 18 godina.
Smrt njenog oca proganja je celo vreme jer se boji da je počinio samoubistvo upravo zbog svađe s njom.

- Nije ostavio oproštajnu poruku. Svi su rekli da je do poslednjeg trenutka bio veseo pa je njegova smrt ostala misterija. Uvek smo bili bliski i svakodnevno smo razgovarali. To je naglo prekinuto nakon objave fotografija. I danas mi je teško razgovarati o tome, još uvek mi je previše bolno. Nikome to ne bih poželela - ispričala je zanosna plavuša.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

PIDŽO

30.01.2015 12:37

FAKAT DOBRA MALA

ODGOVORITE
Name

Jadan covek

31.01.2015 13:58

Neka mu je laka zemlja.Nema nista gore, nego kad te neko najrodjeniji izneveri.

ODGOVORITE