Da li je Bajčetina zabranjena zona?

Da li je predsednik Srbije ugrožen? Ova tema pokrenuta je pošto se savetnici Tomislava Nikolića žale na medijski progon.

Srbija 28.01.2015 | 07:49
Da li je Bajčetina zabranjena zona?

I dok, kako tvrde, to ugrožava šefa države, B92 u rodnom selu predsednika Nikolića proverava čemu tolike mere bezbednosti u Bajčetini.

Ono što je devedesetih bio Požarevac danas je Bajčetina. Zabranjena zona. U rodno selo predsednika Srbije možete da uđete, ali ne možete da fotografišete.

Ukoliko priđete posedu porodice Nikolić, policija će vas legitimisati. Meštani Bačetini nisu raspoloženi da stanu pred kamere.

"Nemam nikakvih problema. E sad šta novinari pišu sve i svašta i lažu, to je druga stvar. Mislim da više lažu nego što pričaju istinu", kaže jedan meštanin.

Ipak, niski letovi aviona iznad Bajčetine su zabranjeni. Zabranjen je i lov, ali samo u najvažnijem delu ovog sela, uz kuću predsednika Nikolića.

"Lovna površina je smanjena za deo oko kuće i u blizini predsednika, ali nam to ne pravi štetu jer je to nama sada kao priridni rezervat za divljač", kaže Momir Todorović, sekretar lovačkog društva.

Pitanje koje se nameće je zašto ovolike mere zaštite i to oko kuće u kojoj predsednik boravi tek nekoliko dana godišnje. Da li se oseća ugro\enim prvi čovek države danas nije želeo da odgovori.

Njegova svetnica Stanislava Pak imala je komentar na navode o ugroženosti prvog čoveka države.

Ona kaže da kampanja protiv predsednika traje konstantno jer nekome nije u interesu da Srbija bude prosperitetna država.

U Predsedništvu Srbije su, nezvanično saznaje B92, uvereni da neko vodi kampanju protiv Tomislava Nikolića.

Kako kažu, za poslednja 74 dana Nikolić je bio na 70 naslovnih strana tabloida i to u negativnom kontekstu.

Izvor: B92

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mirovnjak

28.01.2015 07:24

Miškovic zavađa, neće se namučiti, Srbi su to.

ODGOVORITE
Name

Md

28.01.2015 10:02

Pa zna Tomo da je izdao kuma pa sad trta,a kum u Srbiji.

ODGOVORITE
Name

dott

28.01.2015 11:58

On i jeste samo za pecenje rakije.

ODGOVORITE
Name

МИШКО

28.01.2015 12:45

МА ВОЗИ МИШКО!

ODGOVORITE