Mirovni razgovori u Berlinu

Nova runda mirovnih razgovora o konfliktu na istoku Ukrajine biće održana večeras u Berlinu, uz učešće ministara spoljnih poslova Rusije, Ukrajine, Njemačke i Francuske, saopštio je portparol njemačkog Ministarstva spoljnih poslova.

Svijet 21.01.2015 | 09:02
Mirovni razgovori u Berlinu

Ovaj izvor potvrdio je pisanje lista "Zidojče cajtung" o ovoj temi.

List je prenio da su ovog puta Ukrajina i Rusija zatražile održavanje sastanka da bi se razgovaralo o smirivanju situacije poslije nedavnog porasta nasilja na istoku Ukrajine.

Nakon sličnog sastanka u Berlinu prošle sedmice, kontakt grupa za Ukrajinu otkazala je planove o održavanju samita lidera četiri zemlje o rješavanju sukoba zbog nedovoljnog napretka u primjeni sporazuma iz Minska.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nenad

21.01.2015 11:33

Transatlanski savez NATO je katolički zemaljski pakao iza koga po difoltu stoji Vatikan. Nema kompromisa sa Vatikanom! Gospodine Putine jedini način da spasite čovečanstvo od krvave šape iz Vatikana je nuklearni udar na: Vatikan, Vašington I London! Ukrajina je samo usputna stanica Vatikana do Sibira! Vatikan od šizme od 1054 go od kada se odreklao izvora Boga i prihatio satanu ratuju u kontinitetu. Katolici ubijaju na 100-tine ljdi dnevno radi otimanja resursa. Bolesni um forsira Orvelovsku propagandu protiv Rusije preko katoličkih emitera: Reuters, Tanjug Čitaj: Sedište GESTAPO-a na Obilićevom Vencu 1941-1945), CNN, BBC, NBC, AP.,

ODGOVORITE