Dragić izbacio Dinkića iz "Moskve"

Vlasnik hotela “Moskva” Mile Dragić juče je naočigled gostiju nakon kraćeg verbalnog obračuna izbacio Mlađana Dinkića iz svog restorana.

Srbija 21.01.2015 | 07:27
Dragić izbacio Dinkića iz "Moskve"

Nakon što mu je neko javio da u restoranu sedi njegov dugogodišnji neprijatelj, Dragić je oko 18 sati prišao stolu za kojim je sedeo Dinkić sa svojim gostima iz inostranstva i na bivšeg ministra finansija sasuo niz optužbi, uvreda i pretnji. Prvo ga je optužio da mu je uništio deset godina života i da je unazadio narod Srbije svojim lažima, pozvavši ga da „izađu napolje i reše to kao muškarci“.

- Što lažeš, debilu, bre? Ne želim više da te vidim ovde! Nisi dobrodošao! Ajde, ustani i kupi se odavde! Ajde, molim te, dok nisam napravio neku pi***riju! Dok ti glavu nisam otkinuo, jel ti jasno?! Ajde, pedala! Nemoj da te ja izbacujem sad! Izlazi odmah. Stvarno ne želim da te vidim! - izgovorio je u dahu Dragić Dinkiću, koji je tihim tonom ponavljao da on greši.

- Ja se izvinjavam. Žao mi je. On je napravio veliku grešku. Za moje ljude i za moju zemlju. On je lagao. On je uništio moju zemlju. Žao mi je. Nije dobrodošao ovde. Molim vas - izvinio se na engleskom Dragić ljudima koji su sedeli sa Dinkićem. Oni su sve vreme samo nemo posmatrali incident.

- Budi srećan što se ovako odigralo - rekao je Dragić, upozoravajući ga da ga „više ne uzima u usta“.

Dinkić mu je na to samo tiho ponavljao da on ima pogrešne informacije.

Oslobođen optužbi koje je plasirao Dinkić

Mile Dragić je svojevremeno bio jedan od glavnih aktera afere „pancir”. On je bio optužen da je preko svoje firme za proizvodnju vojne opreme “Mile Dragić” sklopio ugovor vredan 6,7 miliona evra, što je bio samo mali deo ukupne sume od 176 miliona evra, koliko je bila teška kompletna afera.

Afera je otkrivena 2005. godine upravo posle optužbi Mlađana Dinkića, tadašnjeg ministra finansija.

On je tvrdio da Dragićeva firma i Vojska SCG sklapaju ugovor štetan po državu.

Nekoliko godina kasnije, nakon što je Dragić zbog ovog slučaja bio i u pritvoru, na sudu je dokazano da je nevin.

- Ako država ne goni Dinkića koji je izmislio „pljačku veka“, onda ću ja morati. Uništili su mi sve: i firmu, i ugled i poslove. Oprostio bih im možda sve, ne mogu 6.000 radnika koje sam morao da otpustim - rekao je Dragić posle oslobađanja.


- Nazvao si me lažovom. Svesno si lagao da bi meni napakostio. I ja imam pogrešne informacije, pa što me praviš budalom sada? Jesi lagao?! Šta nisi nikada? Pa jesi li rekao da su čarape 200 evra, jesi li rekao da vojska nema 1.200 pilota? Ej bre, jesi li ti svestan šta si pričao?! Pogledaj šta si pričao! Seti se šta si pričao! Jel ti jasno? I rekao sam ti, budeš li me ikada uzeo više u usta u životu, ja ti sada dajem svoju reč, neće biti bez posledica! - zapretio je Dragić u Dinkiću.

Dinkić je opet ponovio da on greši.

- Ja grešim? Pogledaj samo šta si radio! I pogledaj samo iz 2001. kada si zvao ekstraprofitere, one sa devizama. Pogledaj, i tamo me ima. Ti si dao to. Čim si posle petog oktobra došao, ti si dao to. Alo, bre! Alo, bre! Ti ne znaš šta si radio. Nisi vredan razgovora! Hvala, tamo su ti vrata! Ajde molim te - rekao je Dragić i zamolio konobare da donesu gospodi jakne. Osoblje je potom pomoglo Dinkiću da obuče jaknu i on je sa gostima napustio objekat.

Dan posle sukoba u "Moskvi" nema pomirenja:
DINKIĆ: Jak sam kao stena!
DRAGIĆ: Oćutaću, slava mi je

Izvor: Blic

 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Sojic

21.01.2015 06:44

E kad bi svi posteni privrednici ovako sutali politicare bilo bi nade za nas.

ODGOVORITE
Name

Radovan

21.01.2015 07:26

Ma zavadili se oko plijena.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

21.01.2015 08:25

Ovako ce Milu iz Kaldere.

ODGOVORITE
Name

Realno

21.01.2015 12:24

Svi su oni isti. Zaradili bilione na pošten način dok si rek'o keks. Sve im to treba oduzeti. Svima. Sve. Neće biti druge.

ODGOVORITE
Name

Md

21.01.2015 12:41

Mozda je i ovaj Dragic lopov ali svaka mu cast sto je isterao ovog.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

22.01.2015 13:40

Kad si bogat i senka ti smeta.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

22.01.2015 14:21

Poznata je firma koju je imao Dragić. Radila je odlično i kvalitetno. Sigurno nebi ovako postupio da je nešto pokrao. Vidi se ko je glasan i jasan a ko šapće! Problem su ovakvi ljigavci kao Dinkić. Vjerovatno mu je tražio reket ali nije dobio pa mu se osvetio. Ovo mu je sada bruka jer je sve objavljeno, njemu je isto jer obraza nema.

ODGOVORITE