LŠ: Partizanova djeca dobila Galatasaraj!

Vaterpolisti Partizana uspeli su da ostvare prvu pobedu u Ligi šampiona pošto su u trećem kolu na Banjici bili bolji od Galatasaraja sa 10:7 (1:0, 2:4, 3:3, 4:0).

Ostali sportovi 18.01.2015 | 08:00
LŠ: Partizanova djeca dobila Galatasaraj!

Crno-beli su imali minus i dosta su se mučili do 7:6, a onda je krenula serija od reprezentativca Srbije Dušana Mandića koji je nakon toga postigao još jedan pogodak koji je vezao ruke turskom timu koji nije mogao da postigne gol u poslednjoj četvrtini.

Atmosfera ispred bazena Sportskog centra Banjica bila je mirna i nije bilo incidenata. U blizini bazena bio je prisutan veliki broj policajaca i pripadnika Žandarmerije koji su bili raspoređeni na nekoliko punktova, ali utakmica je prošla u savršenom redu.

Ova utakmica trebalo je da bude odigran u Beogradu 29. novembra prošle godine, ali je odložena iz bezbednosnih razloga nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uoči košarkaške utakmice Evrolige izmedju Galatasaraja i crveno-belih u Istanbulu.

Najbolji u redovima Partizana bio je Mandić sa četiri pogotka, dva je postigao Gavril Subotić, dok su po jednom mrežu tresli Gilen, Jakšić, Radojević i Stojanović. Kod gostujuće ekipe, Mlađan Janović je tri puta bio precizan, a Simsek, Nikić, Vukčević i Aksentijević.

Komentari / 0

Ostavite komentar