Najbolja prosidba na svijetu

Kao da joj nije bilo dovoljno što ju je dečko zaprosio, kasnije su oboje ostali šokirani kada se Bono iz grupe U2 potpuno neplanirano pojavio i ulepšao im dan.

Zanimljivosti 14.01.2015 | 09:04
Najbolja prosidba na svijetu

Tridesetogodišnji Klif Henri pažljivo je isplanirao kako će da zaprosi svoju devojku iz srednje škole Fionu Hehir tokom izleta na Klini Hil u Dablinu.

Klif je organizovao da ih na brdu čeka bend Kivest, koji je izveo njihovu omiljenu pesmu ’Raglan Hill’ kada su stigli do vrha.

Šokirana Fiona bila je oduševljena i zbunjena kada je videla svoj omiljeni bend, a onda i šokirana kada je po završetku pesme Klif kleknuo na jedno koleno i zaprosio je.

Koliko se iznenadila svedoči i činjenica da je Klif morao dva puta da postavi pitanje pre nego što je rekla ’da’.

Kao da ovo sve nije bilo dovoljno, usledilo je još jedno neplanirano iznenađenje za ovaj par. Oni su slučajno naleteli na pevača grupe U2, pedesetšestogodišnjeg Bona, koji je sa suprugom tog dana šetao ovim zanimljivim lokalitetom.

“Nemoj to da radiš, mi ga znamo, ti ga tek upoznaješ. Ovo je intervencija“, šalio se Bono. – “Ako baš morate, znajte da je brak aktivno ludilo. To ti je kao da skočiš sa ovog brda i shvatiš da zapravo znaš da letiš.“

Kako je video-snimak njihove prosidbe postao popularan na društvenim mrežama, Fiona kaže da bi taj trenutak volela da ponavlja "iznova i iznova".

Izvor: B 92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bonny M

16.01.2015 22:18

i Daddy cool te na sve pristajem :)

ODGOVORITE