U udesu povrijeđena beba

U dvije saobraćajne nesreće koje su se dogodile tokom noći u Beogradu, povrijeđene su tri osobe među kojima i jednogodišnji dečak.

Srbija 27.12.2014 | 09:44
U udesu povrijeđena beba

Ekipe hitne pomoći zbrinule i dva mladića povrijeđena u tuči, rekla je Beti portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim riječima, u saobraćajnoj nesreći, oko 21h na uglu Bulevara Despota Stefana i Cvijićeve povrijeđen je vozač (40) koji je sa tupom povredom leđa prevezen u Urgentni centar.

Oko 21.30 na Zrenjaninskom putu, na skretanju za Ovču, povređena su dva putnika u automobilu od kojih je jedno dijete staro godinu dana, rekla je doktorka Macura.

Dječak je prevezen u Urgentni centar zbog povreda glave kao i muškarac (52) koji je zadobio povrede vrata, rekla je Macura i dodala da je u kolima bio još jedan dječak, istog uzrasta, koji nije povrijeđen.

Na Zvezdari u Mokroluškoj ulici oko ponoći mladić od 17 godina zadobio je ubodnu ranu u butini, a drugi, nešto stariji, posjekotinu šake i ručnog zgloba, rekla je Macura i dodala da su obojica prevezena u Urgentni centar.

Ljekari Hitne pomoći imali su 91 intervenciju tokom noći, od toga ih je na javnom mestu bilo 25, dodala je portparol Službe 194.

Najviše su se, kako je navela, javljali ljudi sa srčanim i kardiovaskularnim problemima i psihijatrijski bolesnici.

Izvor: B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar