Putin: Odbrana vitalnih interesa domovine je dokaz časti

Rad za dobro domovine i odbrana njenih vitalnih interesa uvek su dokaz časti i dužnosti, istakao je danas ruski predsednik Vladimir Putin na tradicionalnom Novogodišnjem prijemu u Kremlju.

Svijet 26.12.2014 | 22:01
Putin: Odbrana vitalnih interesa domovine je dokaz časti

Činjenica da su se Sevastopolj i Krim vratili ove godine svojoj zemlji porekla dokazuje u punoj meri koliko su navedeni kvaliteti danas potrebni i važni, kazao je Putin, prenosi Taš.

Nije tako često da se dese događaji koji mogu da ujedine društvo, pa je zato od vitalnog značaja da se u budućnosti očuva ovakva konsolidacija kao i da se pruži sloboda civilnim inicijativama, naveo je ruski lider.

On je dodao da je uveren da je konsolidacija društva ključni uslov za prevazilaženje teškoća i nevolja.

Naredna godina neće biti laka, a mi smo suočeni sa mnogim komplikovanim zadacima i rešićemo ih uspešno, kazao je Putin, prenosi Taš.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

heo

26.12.2014 21:53

Blago ruskom narodu sa tobom.Nije cudo sto su se Srbi sa Kosova odrekli srbijanskog drzavljanstva i sto su htjeli sa tobom i da postanu ruski drzavljani.Da narod RS zna popisao bi usrane srbijance i okrenuo se Rusiji majci ali danasnji zivalj u RS je iz najcrnjih srpskih kuca i samo gleda TV Bastilju i placu za ustasom Dodikom,Milosevicem i njegovim babom Julom!

ODGOVORITE
Name

za heo

26.12.2014 22:01

Opet nisi popio terapiju!

ODGOVORITE
Name

Opozicija

27.12.2014 08:51

Ja sam bio 94-e na Grabezu na -22, to je sad u federaciji BiH. Ne vjerujem da ce to heo i Rusi promijeniti . Za heo ako ti je do Rusije i ruske politike kupi kartu i za Soci viza ti ne treba . Za odbranu srbstva nam sad trebaju Tesla, Djura Jaksic, Petar Kocic ,mani me Rusa i Amera kome oni pomazu taj narod nestaje.

ODGOVORITE