»Pao« organizator elitne prostitucije

Beogradska policija uhapsila je muškarca osumnjičenog da je organizovao takozvanu elitnu prostituciju na području Beograda i šire, te privela pet djevojaka, osumnjičenih za bavljenje prostitucijom.

Srbija 26.12.2014 | 19:36
»Pao« organizator elitne prostitucije

Osumnjičene su privedene Prekršajnom sudu u Beogradu, a zbog bavljenja prostitucijom kažnjene su zatvorom od osam dana ili novčanom kaznom od 30.000 dinara /250 evra/ do 45.000 dinara /375 evra/, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Prilikom hapšenja kod muškarca osumnjičenog za organizovanje takozvane elitne prostitucije pronađena su četiri mobilna telefona, laptop, 16 mobilnih telefona sa takozvanim zlatnim brojevima, tabelarni prikaz zarada djevojaka, evidencija rashoda, odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama djevojka.

"Po osnovu naredbe Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija je pretresla mobilni telefon i laptop osumnjičenog i u njima pronašla poruke, adrese određenih osoba, uplaćeni novčani iznos i kataloge obnaženih ženskih osoba", navodi se u saopštenju.

Protiv osumnjičenog da je organizovao elitnu prostituciju biće podnesena krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a policija nastavlja dalji rad na ovom predmetu.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

legalizacija

26.12.2014 21:45

Sto se mene tiče, ja sam za legalizaciju prostitucije, pa ko voli neka izvoli!!!

ODGOVORITE
Name

mojsije sa istoka

26.12.2014 22:24

Ko ce bre da nam peva za novu godinu?

ODGOVORITE