Vučić: Vujović i Sertić ostaju u Vladi

Premijer Srbije Aleksandar Vučić negirao je medijske napise da će ministri finansija i privrede Dušan Vujović i Željko Sertić biti smenjeni u okviru rekonstrukcije Vlade. Aleksandar Vučić je istakao da je Vujović jedan od njegovih najbližih saradnika, čijim je radom najzadovoljniji.

Srbija 26.12.2014 | 14:33
Vučić: Vujović i Sertić ostaju u Vladi

"Sramota me je i da komentarišem kolika je to neistina", odgovorio je Vučić novinarima na pitanje o spekulacijama medija o smeni tih ministara u rekonstrukciji Vlade.

Premijer je rekao da nema nikakvog smisla da svaki dan negira takve napise, ističući da su i svetski državnici i međunarodne finansijske institucije podržale budžet.

"Ne postoji niko u svetu, niko u zemlji ko je stručan – da je rekao nešto protiv budžeta. Nemojte samo da mi kažete da su stručni Šutanovac, Borko Stefanović i Živković sa svojim impresivnim rečnikom.

I sada treba da smenjujemo ministra finansija, koji je pokazao svoj reformski kapacitet i kako i na koji način se bori za zemlju", istakao je Vučić.

Premijer je podsetio da je Vujović i sam rekao da neće ići iz Vlade. "Prosto se pitam ko je mogao da izmisli nešto tako", rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Vasilije

26.12.2014 14:13

Pravi ministri: gumenjaci - pa na teren. A naša mila Željkica u belim čizmicama, pa ko manekenka, a ljudi stradaju u poplavama!

ODGOVORITE
Name

Mare

26.12.2014 14:24

Taman se čovek obraduje odoše dve budale ono ništa neće ni jedan od vruće pogače gde ćeš kada nemaš škole ko će te primiti šta ćeš raditi daljee.

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

26.12.2014 14:59

Ovo su 4X4 ministri.

ODGOVORITE