Dogovor pao - Tores se vraća kući!

Italijanski i španski mediji tvrde da više dileme nema i da će razmena Madriđana i Milaneza biti ozvaničena nakon praznika.

Fudbal 25.12.2014 | 12:20
Dogovor pao - Tores se vraća kući!

Izgleda da više dileme nema! Ono što se prethodnih dana najavljivalo večeras je dobilo potvrdu sa više strana: Fernando Tores će od januara ponovo obući dres Atletiko Madrida, dok će Alesio Ćerći u Milan.

Madridska Marka večeras je objavila da El Ninjo stiže kući za praznike i da se više neće vraćati na San Siro, a nedugo zatim oglasio i uvek dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka di Marcio, koji je napisao kako su Milan i Atletiko postigli sporazum, sa time složio i Čelsi, pa je sada samo ostalo da se nakon Božića razmena igrača zvanično obelodani. Tada bi trebalo da budu poznati i uslovi pod kojima će se razmena izvršiti.

Velikih iznenađenja ne bi trebalo da bude. Di Marcio najavljuje da će Madriđani samo preuzeti uslove pod kojima se Milan dogovorio sa Čelsijem o pozajmici Toresa, ali za sada nije poznato na koji vremenski period će Atletiko pozajmiti Ćerćija.

Da podsetimo, Italijan je letos došao na Visente Kalderon iz Torina za 15 miliona evra, ali nije se uklopio u Simeoneovu filozofiju, tako gotovo nije ni dobijao šansu. Biće ovo nova prilika (za Toresa verovatno i poslednja) da obijica igrača ožive svoje karijere. Da li će tako i biti ostaje da vidimo, ali svakako nema sumnje da sve tri strane mogu da budu zadovoljne obavljenim poslom. I Čelsi i Milan i Atletiko.

Komentari / 0

Ostavite komentar