Cio život maštao da ima dijete, a pronašao mrtvu bebu u poljskom WC-u

Izbezumljen: Novorođenče nađeno u dvorištu kuće Željka Simičevića, koji od šoka ne može da se povrati.

Srbija 21.12.2014 | 13:34
Cio život maštao da ima dijete, a pronašao mrtvu bebu u poljskom WC-u

Beba bila živa kad je bačena, sumnja se da ju je ubila majka.U poljskom WC u dvorištu kuće Željka Simičevića u Preljini kod Čačka juče oko podneva pronađeno je mrtvo žensko novorođenče.

Prema prvim informacijama, dete je bilo živo kad je bačeno u poljski toalet. Policija traga za majkom.Bebu je pronašao rođeni brat vlasnika kuće Radomir Simičević kad je krenuo u toalet.- On je pronašao tragove krvi kad je ušao u WC.

Kad je pogledao u klozetsku rupu, zatekao je stravičan prizor. Izbezumio se kad je ugledao dečje krvavo lice. Simičevići su odmah pozvali policiju, a brzo je stigla i Hitna pomoć - objašnjava za "Kurir" izvor iz istrage, dodajući da je beba bila umotana u ćebe i da nije davala znake života.

Istraga zasad ne isključuje mogućnost da je beba rođena na drugom mestu i doneta u toalet Simičevića, ali je moguće i da je porođaj obavljen u neposrednoj blizini.Radomirova supruga je potresena zbog strašnog otkrića.

- Kukala joj majka, što ovo učini. Svi smo potreseni, meni su lekari malopre dali injekciju za smirenje, ne znam da li ću ovo preživeti - kaže Radomirova žena, koja s mužem i dva sina živi u neposrednoj blizini.Ona kroz suze dodaje da je policija ispitala sve članove porodice.

- Presešće nam ovaj Sveti Nikola, ne znam ko nam je ovo uradio - kukala je žena.

Željko Simičević još od smrti roditelja živi sam u porodičnoj kući. Komšije kažu da mu je veoma teško, jer je celog života želeo da ima decu.Željko veoma teško preživljava sve ovo.

Čitav život je želeo da ima porodicu, svoju decu, ali mu se to, nažalost, nije ostvarilo. On je u potpunom šoku. Posle smrti oca i majke, od pre nekoliko godina živi sam i verujemo da će ga ovo potpuno dotući. Ne znamo ko je ovo uradio, ne znamo da u blizini ima trudnica u poodmakloj trudnoći - pričaju komšije.

Obdukcija će biti obavljena danas i pokazaće uzrok smrti, ali se pretpostavlja da se beba ugušila.U pitanju je tek rođena beba, koju je majka bacila nakon porođaja. Vrpca još nije presečena. Dete je najverovatnije živo rođeno - rekao nam je izvor iz istrage.

- 17. oktobar 2014 - Na deponiji u Vinči sakupljač sekundarnih sirovina pronašao mrtvu bebu

- 5 jun 2014 - Radnici deponije u Vinči našli mrtvu novorođenu bebu muškog pola

- 20. januar 2014 - Sakupljač sekundarnih sirovina u kontejneru u Novom Sadu našao tek rođenog dečaka

- 19. avgust 2013 - Na smetlištu u selu Košutovo u južnom delu Kosovske Mitrovice pronađena beba bez znakova života

- 8. april 2013 - Policija u Vranju pronašla mrtvorođenu bebu u korpi za veš jedne porodice.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar