Beko u strahu, čuva ga osam tjelohranitelja

Zbog toga što još nije uhvaćen napadač koji je pucao na njega, Milanu Beku, vlasniku „Luke Beograd“, MUP je dodelio blindirano vozilo i osam telohranitelja - petoricu koji idu svuda s njim i trojicu koji 24 časa obezbeđuju njegovu firmu.

Srbija 13.12.2014 | 15:40
Beko u strahu, čuva ga osam tjelohranitelja

- Policija radi na otkrivanju počinioca napada, ali kako on još nije uhvaćen, odlučeno je da se Beku dodeli blindirano vozilo i telohranitelji koji će brinuti o njegovoj sigurnosti. Bezbednosnom procenom odlučeno je da pet policajaca idu svuda s njim a da trojica non-stop budu ispred njegove firme, da bi Bekova bezbednost bila osigurana i dok je na poslu.

U istrazi su saslušani svi koji rade u „Luki Beograd“, od direktora pa do sekretarica i kurira - tvrdi sagovornik tabloida Kurir iz policije i dodaje da Beko još ne želi da kaže ko stoji iza napada na njega.

- Bekov telefon je i dalje u policiji, kao i automobil u kojem je kobne večeri bio i kojim ga je vozač prevezao do Urgentnog centra posle ranjavanja.

Kako još saznajemo iz biznismenovog okruženja, on se prijateljima požalio da je smršao čak 15 kilograma i da je i dalje u šoku zbog svega kroz šta je prošao.

- Beko ide po kući i ponavlja da ne može da veruje šta ga je snašlo i da ne može sebi da oprosti što je bio toliko neoprezan. Ne može da se pomiri s time da nije vodio računa o sebi, jer je bio u mogućnosti da angažuje telohranitelje, ali to ipak nije učinio. Nedugo pošto je pušten na kućno lečenje, on se vratio poslovnim i privatnim obavezama - kaže izvor Kurira.

Do sada je u istrazi o pucnjavi na Beka saslušano više od 10 ljudi, a i dalje stoje sumnje policije da su u napadu učestvovala dva izvršioca. Među onima koji su davali iskaze su biznismeni Stanko Subotić Cane i Miroslav Mišković. Ujedno, policija i dalje „češlja“ sve osobe s kojima je biznismen bio u kontaktu, privatnom ili poslovnom.

U MUP nisu želeli zvanično da komentarišu naša saznanja. Na ovu temu nisu želeli da govore ni u „Luci Beograd“, a odgovor nismo dobili ni od Bekovog advokata Zdenka Tomanovića.

Hronologija događaja

- Beko je ranjen 14. novembra ispred svoje kuće na Senjaku
- Posle ranjavanja vozač ga je prebacio u Urgentni centar
- Tokom operacije izvađena su mu tri metka
- Iako je posle napada zvanično saopšteno da su napadači najverovatnije amateri, oni do danas nisu pronađeni

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Za koje vlasti je to maznuo?

13.12.2014 23:36

Luka Beograd njegova? Svašta. Koji je to krim......

ODGOVORITE
Name

Otimačina i obračun klanova

14.12.2014 09:51

Šta je Beograd dočekao

ODGOVORITE