Volkov odlazi ove zime!

Levi bek crno-belih dodaje da se Asteras provukao u Humskoj 1 u oproštajnom susretu od Lige Evrope.

Fudbal 13.12.2014 | 09:00
Volkov odlazi ove zime!

Pričalo se da odlazi prošle zime, pa je produžio ugovor, govorilo se da letos sigurno napušta Partizan, a ostao je i zato je pred još jedna prelazni rok nezahvalno prognozirati status Vladimira Volkova, iako deluje da bi upravo u januru levi bek mogao da razduži crno-belu premu posle tri i po godine.

Reprezentativcu Crne Gore ostalo je još šest meseci saradnje sa Parnim valjkom i ukoliko (se) bude čekao jun može da ode sa Topčiderskog brda bez obeštećenja, međutim, svestan je i bivši fudbaler Šerifa da se rastanak primakao.
„Postoji mogućnost da napustim Partizan ove zime. Imam ugovor do leta, ali mislim da je najbolje i za Partizan i za mene da odem u predstojećem prelaznom roku. Za mene, kako bih potražio novi profesionalni izazov, a za crno-bele da nešto zarade eventualnim transferom“, odgovorio je Volkov na pitanje da li mu je meč sa Asterasom bio poslednji u Partizanovom dresu.

A šta ako se potencijalni kupci ne javi?
„Ukoliko se to ne desi neće biti ništa strašno, pošto imam ugovor do juna i nastaviću da dajem celog sebe za uspeh Partizana“.

Volkov je zadovoljan izdanjem protiv grčkog predstavnika u Ligi Evrope, međutim, nezadovoljan je što su na semaforu ostale dve nule.
„Asteras je sve vreme bio u podređenom položaju i praktično se izvukao na našem stadionu. Doduše, sami smo krivi, jer kad na ovom nivou takmičenja propustiš onakve šanse kakve smo mi imali onda nije realno da očekuješ pobedu. Iako smo je zaslužili, jer smo bili bolja ekipa. Nezamislivo je ne koristiti onakve prilike“, rekao je Volkov.

Komentari / 0

Ostavite komentar